Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Колко често смятате, че е редно да се къпем, а колко често го правите?

09 Юни 2015, 15:49

S_Milenska написа:Хубаво де, къпането от толкова голямо значение ли е, в смисъл, може да се поддържа добра хигиена и бзе по 10 пъти на ден да се къпем.

Ми не 10 пъти, но поне веднъж на 2 дена в най-лошия случай..

10 Юни 2015, 09:49

Тая тема, с три страници, ме е страх да я зачета от самото начало. По два пъти на ден - сутрин преди работа и вечер след тренировка. :D

10 Юни 2015, 09:53

Bass написа:Тая тема, с три страници, ме е страх да я зачета от самото начало. По два пъти на ден - сутрин преди работа и вечер след тренировка. :D

А така! Аз се справям по-зле от теб, само вечер, сутрин в полузаспало положение се изстрелвам от вкъщи по най-бързия начин, защото винаги ставам в последния момент.

10 Юни 2015, 12:08

На мен ми доставя истинско удоволствие да се къпя, отпускам се и всичко останало. Пък и добрата лична хигиена не е за подценяване.

10 Юни 2015, 13:18

Къпя се всяка вечер, не всяка сутрин имам сила за това. ;)

11 Юни 2015, 10:55

То при мен душът е кафе. А и така и така винаги закъснявам, закво да си давам зор :D

11 Юни 2015, 11:51

Bass написа:То при мен душът е кафе. А и така и така винаги закъснявам, закво да си давам зор :D

Тва е присъщо на жените де... :lol:
Аз съм много бърз, сутринта още със ставането от леглото отивам в тоалетната и пускам душа, след 5 мин съм на линия готов :D

11 Юни 2015, 12:42

От както имаме вана у нас изпитвам истински кеф да се къпя и то колкото се може по-често, толкова добре се отпускам и болките ми се изпаряват просто. А иначе сутрин задължително си вземам един бърз душ, дори и да не си мия косата. :)

11 Юни 2015, 16:38

Къпя се на всяко прибиране вкъщи, обичам да се чувствам свежа.

12 Юни 2015, 12:22

Mon_ton написа:От както имаме вана у нас изпитвам истински кеф да се къпя и то колкото се може по-често, толкова добре се отпускам и болките ми се изпаряват просто. А иначе сутрин задължително си вземам един бърз душ, дори и да не си мия косата. :)

Само жалко после за сметката за водата с тая вана. :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8