Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
15 Юни 2015, 12:22
Andrey написа:Bass написа:То при мен душът е кафе. А и така и така винаги закъснявам, закво да си давам зор

Тва е присъщо на жените де...
Аз съм много бърз, сутринта още със ставането от леглото отивам в тоалетната и пускам душа, след 5 мин съм на линия готов

Не, просто awesomeness level-a ми го позволява
15 Юни 2015, 12:43
Къпането, освен полезно за околните е полезно и за вас самите!

Свежа кожа и чисто усещане, жалко е само за сметките накрая.
17 Юни 2015, 10:36
Kaya написа:Къпането, освен полезно за околните е полезно и за вас самите!

Свежа кожа и чисто усещане, жалко е само за сметките накрая.

Aaaaaaaa, недей така, точно сме свикнали да не се къпем. То и сега едва си плащам водата, а ако почна да се къпя всеки ден отиде тя!
18 Юни 2015, 16:31
Моля ви, редно е да пестим и от вода и от ток и от всичко останало!
29 Юни 2015, 11:26
Лятото особено е много важно да се къпем често и редовно, зимата мога да приема някои пропуски. А и лятото е истински кеф усещането!
03 Юли 2015, 16:29
Не мога да си легна докато не съм се изкъпала, някак не се чувствам достатъчно чиста, за да го направя, но всичко е до навик!
03 Юли 2015, 16:41
Loreyn написа:Не мога да си легна докато не съм се изкъпала, някак не се чувствам достатъчно чиста, за да го направя, но всичко е до навик!
Аз мога и да пропусна, но сутрин винаги съм в банята.
06 Юли 2015, 11:20
Форумната статистика сочи, че тук сме се събрали хора с отлично изградени хигиенни навици! Чувствам се някак спокоен вече
06 Юли 2015, 12:15
Bass написа:Форумната статистика сочи, че тук сме се събрали хора с отлично изградени хигиенни навици! Чувствам се някак спокоен вече

Ако бяхме се родили в Гърция, щяхме да сме богаташи само заради това, че мама и тати са си свършили добре работата

Имам предвид бонусите, които им дават само заради това, че са си измили ръцете
06 Юли 2015, 12:31
Bass написа:Форумната статистика сочи, че тук сме се събрали хора с отлично изградени хигиенни навици! Чувствам се някак спокоен вече

Лъжем бе човек

Ти представяш ли си как ще дойде някой и да каже "Аз се къпя от неделя на неделя"