Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Вие бихте ли използвали екологично чист транспорт, ако и във вашата община се отдаде такава възможност?

11 Фев 2015, 11:04

Разбира се, а ако общината ми се постарае да направи добри велоалеи бих карала колело, вместо да се возя в какъвто и да е било градски транспорт ;)

Re: Вие бихте ли използвали екологично чист транспорт, ако и във вашата община се отдаде такава възможност?

11 Фев 2015, 12:40

Разбира се! Трябва да се мисли за природата и се радвам, че и в моята община много мисли за реализирането на такива проекти.

11 Фев 2015, 13:50

МИсля, че няма човек, който да отговори отрицателно на този въпрос, в наши дни все повече се говори за екологичния начин на живот и не бива да го забравяме нито за миг това, че от нас зависи бъдещето!

11 Фев 2015, 14:55

До някаква степен бих се възползвала разбира се, но не на 100%, със сигурност от време на време ще предпочитам по-мръсния начин. :)

12 Фев 2015, 11:13

Anka написа:До някаква степен бих се възползвала разбира се, но не на 100%, със сигурност от време на време ще предпочитам по-мръсния начин. :)

е не винаги човек може да използва само екологичното, важното е да го предпочитаме ;)

12 Фев 2015, 12:12

Нееееееееее, аз си обичам колата, не мога да се разделя с нея! :)

12 Фев 2015, 12:53

Lollipop написа:Нееееееееее, аз си обичам колата, не мога да се разделя с нея! :)

Може да си купил електрическа кола!
Иначе аз съм за екотранспорта, как споделих ще си купувам колело, но сега времето малко ме предаде и ще почакам. :)

12 Фев 2015, 14:18

защо да не, хубаво е и по-здравословно за нас, ако изберем велосипед примерно ;)

13 Фев 2015, 14:22

Със сигурност, дори е добре да възпитаваме деца си да използват екологичните възможности, които има около тях и сами да си създават такива :)

13 Фев 2015, 15:07

Според мен и желанието на гражданите определя това, какво се предлага от общините, така че може и в обратен ред да се направи предложение и да се уреди от общината. :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3