Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети
Правила на форума
Добави отговор

Re: Да рисуваме с хранителни продукти!

05 Фев 2015, 17:43

lini_leni написа:Мислех си, дали няма да е красиво, ако се направи контраст и отзад фона да се намаже с лепило и да се поръси с подправки, които да се преливат цветовете им :roll:

Сигурно ще стане! А освен това се сетих сега, че знаеш ли колко хитро може да се направи фона отзад пак с подправки, но отдолу да се сложат няколко семенца и да се получи релеф тук там! :mrgreen: Ех и аз се размечтах, по книжарниците дали продават Ц200?

05 Фев 2015, 17:43

lini_leni написа:Мислех си, дали няма да е красиво, ако се направи контраст и отзад фона да се намаже с лепило и да се поръси с подправки, които да се преливат цветовете им :roll:

Сигурно ще стане! А освен това се сетих сега, че знаеш ли колко хитро може да се направи фона отзад пак с подправки, но отдолу да се сложат няколко семенца и да се получи релеф тук там! :mrgreen: Ех и аз се размечтах, по книжарниците дали продават Ц200?

05 Фев 2015, 18:20

и аз се обадих на мъжа да купува ц200, смятайте довечера у нас ще е лудница :lol: :lol: :lol: :lol:

06 Фев 2015, 10:37

:lol: :lol: :lol: Вчера и аз като вас се вдъхнових и правихме с малкия едно дърво, но забравих да го снимам, а той и толкова го нашари, че не вярвам да се види :(

06 Фев 2015, 12:23

Не може да си сварите един боб, ами ще го цапате с ц200, но да дам идея, може и със слънчоглед, тиквени семки, ориз, грах, сусам, мак и т.н. :)

10 Фев 2015, 14:36

Като дете и аз съм правил но не се получаваха изобщо добре, нямам хич око за изкуство :)

15 Сеп 2015, 10:17

Пробвах се да направя, обаче всичко ми изпада, лепих с С200! :(

19 Окт 2015, 14:16

Mon_ton написа:Пробвах се да направя, обаче всичко ми изпада, лепих с С200! :(

Не знам и аз как сме ги правили на времето, май не сме ползвали боб, ориз и леща би трябвало да се закрепят по-добре. :roll:

19 Окт 2015, 15:12

Не е трудно, само желание да имате. Може да използвате и подправки, като се намаже добре с лепило после полепват и е лесно. :)

30 Окт 2015, 22:39

ЧУдя се с времето това изкуство не се ли разваля? :) Какво се случва според вас? )
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2