Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
09 Фев 2015, 16:07
Използвам понякога, добре де много често, почти всичко пека в тях
09 Фев 2015, 17:12
Никога не съм усетила да ми мирише, майка ми ги ползва често за кекс
09 Фев 2015, 17:28
Pipilota написа:Явно на всички мирише

Особено когато сладкиша е топъл, после миризма вече няма.

Но съмнението какво е попаднало в сладкиша остава!
То нарочно да не се лакомите да го ядете топъл, ще чакате да изстине
09 Фев 2015, 17:55
Те напоследък станаха голям хит, но никога не съм ползвала чудих се дали да си купя, но май почвате да ме разубеждавате.
09 Фев 2015, 17:57
И аз имам, но не ги ползвам само така, имам от тези силиконки за мъфини и винаги в тях слагам хартийки, иначе и на мен са ми отровни на вкус и аромат
09 Фев 2015, 18:02
Добре де, а хората защо толкова ги ползват, след като явно на всички миришат, а никой не се отказва от ползването им?
09 Фев 2015, 18:23
Използвам си тенджерите от времето на баба и съм си най-добре, то сега май керамичното покритие се води за най-качествено, безопасно и здраво?
11 Фев 2015, 11:08
Използвам когато правя кекс, не съм усетила да ми мирише, формата ми е 30лв. може би цената е от значение, виждала съм да има форми за кекс силиконови по 3-4лв.
11 Фев 2015, 18:24
Много са красиви обаче, това не може да им се отрече, много ефектни стават нещата приготвени в такива форми!
18 Фев 2015, 16:50
Използвам, главно за кекс! но има и много добри неща, подложките също са върховни, главно когато правя сладки неща ги ползвам, което е рядко
Powered by phpBB © phpBB Group.
phpBB Mobile / SEO by Artodia.