Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Използвате ли силиконови форми за печене?

09 Фев 2015, 16:07

Използвам понякога, добре де много често, почти всичко пека в тях :)

09 Фев 2015, 17:12

Никога не съм усетила да ми мирише, майка ми ги ползва често за кекс :)

09 Фев 2015, 17:28

Pipilota написа:Явно на всички мирише :) Особено когато сладкиша е топъл, после миризма вече няма. :roll: Но съмнението какво е попаднало в сладкиша остава!

То нарочно да не се лакомите да го ядете топъл, ще чакате да изстине ;)

09 Фев 2015, 17:55

Те напоследък станаха голям хит, но никога не съм ползвала чудих се дали да си купя, но май почвате да ме разубеждавате.

09 Фев 2015, 17:57

И аз имам, но не ги ползвам само така, имам от тези силиконки за мъфини и винаги в тях слагам хартийки, иначе и на мен са ми отровни на вкус и аромат :|

09 Фев 2015, 18:02

Добре де, а хората защо толкова ги ползват, след като явно на всички миришат, а никой не се отказва от ползването им?

09 Фев 2015, 18:23

Използвам си тенджерите от времето на баба и съм си най-добре, то сега май керамичното покритие се води за най-качествено, безопасно и здраво?

11 Фев 2015, 11:08

Използвам когато правя кекс, не съм усетила да ми мирише, формата ми е 30лв. може би цената е от значение, виждала съм да има форми за кекс силиконови по 3-4лв.

11 Фев 2015, 18:24

Много са красиви обаче, това не може да им се отрече, много ефектни стават нещата приготвени в такива форми! :)

18 Фев 2015, 16:50

Използвам, главно за кекс! но има и много добри неща, подложките също са върховни, главно когато правя сладки неща ги ползвам, което е рядко :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4