Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
09 Мар 2016, 11:42
Не знам. Признавам си, че форма от 40+ лева не съм имала, но все пак този дъх сигурно го има и по другите форми, все ще се отделя нещо от силикона в храната.
09 Мар 2016, 14:04
На мен ми харесват, че лесно се почистват, готвя доста в тях и то не само сладки неща и хляб съм си правил в силиконова форма. Лесно се отлепят и мият.
09 Мар 2016, 16:05
Krum написа:На мен ми харесват, че лесно се почистват, готвя доста в тях и то не само сладки неща и хляб съм си правил в силиконова форма. Лесно се отлепят и мият.
Така е, много са лесни за употреба. Ползвам ги редовно, на нищо не ми миришат. Важно е обаче да се спазва препоръчителната температура за печене! Може би на това се дължи неприятният аромат, за който споделят момичетата...
09 Мар 2016, 16:31
Трябва наистина да се използват правилно, а и да се купуват качествени. Има силиконови форми от левчетата, няма как да се търси качество в тях, по-скоро биха били добри за ползване за сурови храни - като салати, които да придобият форма, или нещо замразено, но в никакъв случай за термична обработка.
10 Мар 2016, 13:56
Не мога да се насиля да ги ползвам. Все имам чувството, че ще ям пластмаса. Знам, че си внушавам, но не става.
12 Мар 2016, 13:48
iwoni написа:Не мога да се насиля да ги ползвам. Все имам чувството, че ще ям пластмаса. Знам, че си внушавам, но не става.
Определено си внушаваш. Особено за кексове и сладкиши са по-атркативни :)
28 Мар 2016, 12:18
На мен са ми любими, харесват ми различните формички, така с по-голямо удоволствие си хапвам произведенията

.
01 Юни 2016, 16:05
Не им отдавам голямо значение на формите, за мен идеалния кекс е в тези, които май се водят за хляб, едни дълги тънки :)
01 Юни 2016, 16:38
Предпочитам си традиционните форми, традиционалистка съм. Изпитана работа.
02 Юни 2016, 09:35
На мен пък са ми много лесни за употреба. Не залепват, бързо се почистват, различни форми. По-голямо удобство здраве му кажи.