06 Фев 2015, 16:08
06 Фев 2015, 16:16
06 Фев 2015, 16:19
06 Фев 2015, 16:40
06 Фев 2015, 16:52
06 Фев 2015, 16:57
Mamacita написа:Аз съм правила нещо подобно, но с царевично брашно, а не със смлени зърна, но задушавам лук, слагам брашното във вода, за съотношение ще излъжа,след това изливам получилата се каша, варя, за да се сгъсти, около 10 мин. и е готово, накрая слагам маслинки, след като го сваля от котлона и с червен пипер поръсвам отгоре
06 Фев 2015, 18:07
06 Фев 2015, 18:19
rabotnata pchela написа:Това не е ли качамак кашата?
09 Фев 2015, 10:47
26 Окт 2015, 14:50
Elica написа:Mamacita написа:Аз съм правила нещо подобно, но с царевично брашно, а не със смлени зърна, но задушавам лук, слагам брашното във вода, за съотношение ще излъжа,след това изливам получилата се каша, варя, за да се сгъсти, около 10 мин. и е готово, накрая слагам маслинки, след като го сваля от котлона и с червен пипер поръсвам отгоре
Еха, интересно звучи, но да си призная ми е малко като храна за бебета, такова грозно и писирано, което и родителите не искат да опитат, няма ли как да стане по-апетитно?