Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Мислите ли, че барбекюто и бирата могат да са в основата на проблемите ни с дебелото черво?

10 Фев 2015, 12:58

Не съм много съгласна, все пак не може постоянно да ядем зеле и моркови, трябва и малко истинска и стабилна храна, няма нищо лошо в барбекюто и бирата, все пак не ги ядем всеки ден.

Re: Мислите ли, че барбекюто и бирата могат да са в основата на проблемите ни с дебелото черво?

10 Фев 2015, 14:59

Не знам! Но си мисля, че не го ям толкова често, че да се притеснявам, все пак се случва изключително рядко, може би има други проблеми, които причиняват проблеми на дебелото черво.

10 Фев 2015, 15:59

Глупости, по-скоро си мисля, че заседналия начин на живот и яденето на месо ежедневно като цяло могат да са част от проблема, но не и барбекюто в частност.

11 Фев 2015, 17:22

Както се казва на най-скъпото не посягайте! :) Барбекюто не пречи, хич не съм съгласен, кой каквото иска да приказва, хемороидите от друго идват хаха :)

11 Фев 2015, 17:47

Andrey написа:Както се казва на най-скъпото не посягайте! :) Барбекюто не пречи, хич не съм съгласен, кой каквото иска да приказва, хемороидите от друго идват хаха :)

Правилно! :) Барбекюто е неизменна част от българския ни дух, не бива да се лишаваме от него :)

18 Фев 2015, 17:00

Разбира се, че дават отражение, но не е тема за умиране, стига вече, то всичко е вредно освен морковите, ама и с тях не бива да се прекалява.

01 Сеп 2015, 12:31

АКо се хапват достатъчно свежи неща, както и зеленчуци, фибри няма да има проблем с дебелото черво и като цяло мисля, че проблемът ще се дължи на запека. ;)

01 Сеп 2015, 15:12

Elica написа:АКо се хапват достатъчно свежи неща, както и зеленчуци, фибри няма да има проблем с дебелото черво и като цяло мисля, че проблемът ще се дължи на запека. ;)

Така е, тук роля играят ракията и салатата! :mrgreen:

02 Сеп 2015, 14:50

Локумът написа:
Elica написа:АКо се хапват достатъчно свежи неща, както и зеленчуци, фибри няма да има проблем с дебелото черво и като цяло мисля, че проблемът ще се дължи на запека. ;)

Така е, тук роля играят ракията и салатата! :mrgreen:

Логиката ти е непоклатима, така си събираш всички необходими неща , нали? :lol: :lol: :lol:

02 Сеп 2015, 16:28

хахаха ;) всичко е полезно в правилните количества, така че не се лишавайте нито от барбекюто,нито от бирата! :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4