Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
10 Фев 2015, 12:58
Не съм много съгласна, все пак не може постоянно да ядем зеле и моркови, трябва и малко истинска и стабилна храна, няма нищо лошо в барбекюто и бирата, все пак не ги ядем всеки ден.
10 Фев 2015, 14:59
Не знам! Но си мисля, че не го ям толкова често, че да се притеснявам, все пак се случва изключително рядко, може би има други проблеми, които причиняват проблеми на дебелото черво.
10 Фев 2015, 15:59
Глупости, по-скоро си мисля, че заседналия начин на живот и яденето на месо ежедневно като цяло могат да са част от проблема, но не и барбекюто в частност.
11 Фев 2015, 17:22
Както се казва на най-скъпото не посягайте!

Барбекюто не пречи, хич не съм съгласен, кой каквото иска да приказва, хемороидите от друго идват хаха
11 Фев 2015, 17:47
Andrey написа:Както се казва на най-скъпото не посягайте!

Барбекюто не пречи, хич не съм съгласен, кой каквото иска да приказва, хемороидите от друго идват хаха

Правилно!

Барбекюто е неизменна част от българския ни дух, не бива да се лишаваме от него
18 Фев 2015, 17:00
Разбира се, че дават отражение, но не е тема за умиране, стига вече, то всичко е вредно освен морковите, ама и с тях не бива да се прекалява.
01 Сеп 2015, 12:31
АКо се хапват достатъчно свежи неща, както и зеленчуци, фибри няма да има проблем с дебелото черво и като цяло мисля, че проблемът ще се дължи на запека.
01 Сеп 2015, 15:12
Elica написа:АКо се хапват достатъчно свежи неща, както и зеленчуци, фибри няма да има проблем с дебелото черво и като цяло мисля, че проблемът ще се дължи на запека.

Така е, тук роля играят ракията и салатата!
02 Сеп 2015, 16:28
хахаха

всичко е полезно в правилните количества, така че не се лишавайте нито от барбекюто,нито от бирата!