Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Мислите ли, че барбекюто и бирата могат да са в основата на проблемите ни с дебелото черво?

02 Сеп 2015, 16:38

Така е и аз мисля като теб! :)

Re: Мислите ли, че барбекюто и бирата могат да са в основата на проблемите ни с дебелото черво?

03 Сеп 2015, 15:17

Разбира се, ако се яде месо ежедневно и по много, главно месо без зеленчуци разбира се, че може да имате проблеми с дебелото черво, а и такъв запек ще си докарате, а той трябва да "избие от някъде"

03 Сеп 2015, 15:40

глуипости са това, нека да си ядат хората каквото искат. казвала сам го и преди това няма никакво значение!

10 Сеп 2015, 16:52

Slavena написа:глуипости са това, нека да си ядат хората каквото искат. казвала сам го и преди това няма никакво значение!

От къде идват дебелите хора и тези с чревните и стомашни проблеми според теб тогава?

11 Сеп 2015, 11:13

kauda написа:
Slavena написа:глуипости са това, нека да си ядат хората каквото искат. казвала сам го и преди това няма никакво значение!

От къде идват дебелите хора и тези с чревните и стомашни проблеми според теб тогава?

Глупости бе, то няма такиав ;))

11 Сеп 2015, 12:46

Де това щастие, ама като цяло и тук правилото от всичко по малко важи с пълна сила ;)

14 Сеп 2015, 15:14

Винаги могат да се търсят причини за проблемите със здравето и да се обвинява месото, не вярвам обаче, че всички, които доживяват до 100г. без здравословни проблеми се лишават от любимите си неща...

16 Окт 2015, 13:40

Локумът написа:Винаги могат да се търсят причини за проблемите със здравето и да се обвинява месото, не вярвам обаче, че всички, които доживяват до 100г. без здравословни проблеми се лишават от любимите си неща...
Проблемът идва, когато се прекалява с различните неща, а не когато се хапват умерено.

19 Окт 2015, 13:17

Kremiliya написа:
Локумът написа:Винаги могат да се търсят причини за проблемите със здравето и да се обвинява месото, не вярвам обаче, че всички, които доживяват до 100г. без здравословни проблеми се лишават от любимите си неща...
Проблемът идва, когато се прекалява с различните неща, а не когато се хапват умерено.

Съгласна съм, мисля, че винаги може да се компенсира вредната храна, като се наблегне на повече плодове и зеленчуци на другия ден да речем. Но ако всеки ден се затрупваме с все повече вредни храни няма как да стане просто.

19 Окт 2015, 14:28

Mon_ton написа:
Kremiliya написа:

Съгласна съм, мисля, че винаги може да се компенсира вредната храна, като се наблегне на повече плодове и зеленчуци на другия ден да речем. Но ако всеки ден се затрупваме с все повече вредни храни няма как да стане просто.

М според мен ти трябват доста повече от ден пречистване, за да се разделиш с токсините от предния ден, особено ако си прекалил с джънк фууд, а не само с месото!
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4