Супер храни, здравословно пазаруване, качествени и полезни продукти, начин на хранене
17 Яну 2017, 10:27
borkova написа:Трябва редовно да се проверяват, а аз каквато съм завеяна хич и няма да ги погледна

и затова гледам да са мекички като ги купувам.
Тва как успяваш да го постигнеш? Меко авокадо едно на милион да се намери.
17 Яну 2017, 11:55
Рядко изобщо можем да си хванем авокадото в перфектно за ядене състояние.

Да не кажа, че е почти невъзможно това да се случи.
17 Яну 2017, 14:51
На мен нещо взе да ми писва и напоследък все го оставям да презрее, после си купувам пак по 5-6 и си казвам тоя път ще ги изям.
17 Яну 2017, 15:50
rabotnata pchela написа:На мен нещо взе да ми писва и напоследък все го оставям да презрее, после си купувам пак по 5-6 и си казвам тоя път ще ги изям.

То колкото е скъпо, как имаш сърце да го оставиш :) Може да разнообразяваш рецептите с авокадо и да не го ядеш само по филийки.
18 Яну 2017, 10:30
Аз го разбирам, че е готово, когато ми е направено и поднесено

. Така съм най-сигурна, иначе не мога да разчитам на себе си да го вардя и да познавам кога да го използвам.
19 Яну 2017, 13:22
analizatorka написа:Аз го разбирам, че е готово, когато ми е направено и поднесено

. Така съм най-сигурна, иначе не мога да разчитам на себе си да го вардя и да познавам кога да го използвам.
е, то така всеки знае, трябва да се опитваш да го познаваш, за меан това е толкова ценен плод, че е просто задължителна част от ежедневното ми хранене! Не си представям само да чакам някой да ми го сервира.
07 Фев 2017, 10:55
Има си някои сортове, които узряват и по-бързо, тея кръглите например, издължените малко по-трудно узряват.
13 Фев 2017, 18:40
Не знам дали е до сортове или до момента, в който са брани, че едни зреят по-бързо вкъщи. Но определено са различни. Има едно по-тъмни и грапави, а други гладки, светли и с тънка кожа.
13 Фев 2017, 22:57
Аз съм виждала само тъмнозелени и грапави, от другия вид не съм виждала. И са много твърди на пипане в магазина.
14 Фев 2017, 11:53
zheleva212 написа:Аз съм виждала само тъмнозелени и грапави, от другия вид не съм виждала. И са много твърди на пипане в магазина.
Защото презряват много бързо, затова трябва да се следят и да се купуват по-твърди, защото иначе е възможно да са развалени.