Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Играете ли си с храната - страшно забавни образи с храна!

12 Фев 2015, 12:45

О, чехлите са много вкусни, аз съм ги виждала точно пълнени със салата, много са ефектни, но не са за консерви :)

12 Фев 2015, 12:48

Аз не съм много голям почитател като цяло на такива аранжировки, но не мисля че има проблем някой да си го оформя и да го прави нещо си ;)

14 Сеп 2015, 14:14

Kaya написа:О, чехлите са много вкусни, аз съм ги виждала точно пълнени със салата, много са ефектни, но не са за консерви :)

да, страхотно е наистина, а и надали някой си ги нахлузва по краката така че е прекалено правене ;)

27 Окт 2015, 13:04

rabotnata pchela написа:
Kaya написа:О, чехлите са много вкусни, аз съм ги виждала точно пълнени със салата, много са ефектни, но не са за консерви :)

да, страхотно е наистина, а и надали някой си ги нахлузва по краката така че е прекалено правене ;)

Бих ги напълнил и аз с повече месо и суджук :)

27 Окт 2015, 13:43

Много харесвам идеите на Саманта Лий за сервиране, толкова са красиви, толкова трудоемки, но същевременно прекрасни :)

27 Окт 2015, 14:51

Rali_hr написа:Много харесвам идеите на Саманта Лий за сервиране, толкова са красиви, толкова трудоемки, но същевременно прекрасни :)

Това най-много го мразя, да се кипря около една чиния два часа и най-накрая да някой да седне и да го разбърка или надроби :lol: :lol: :lol:

27 Окт 2015, 15:54

YoLindi написа:
Rali_hr написа:Много харесвам идеите на Саманта Лий за сервиране, толкова са красиви, толкова трудоемки, но същевременно прекрасни :)

Това най-много го мразя, да се кипря около една чиния два часа и най-накрая да някой да седне и да го разбърка или надроби :lol: :lol: :lol:

Това не са неща, които се правят всеки ден, а само за специални случаи, така че не виждам нищо лошо, а и е наслада за окото, после за небцето, аз съм ЗА красотата в чиниите ;)

13 Ное 2015, 15:44

И на мен ми харесват, особено ако са направени добре ;)

13 Ное 2015, 17:15

Добре де, не ви ли доставя удоволствие да видите някоя красиво наредена чиния, какво се правите сега! :lol:

15 Ное 2015, 20:09

Kaya написа:Добре де, не ви ли доставя удоволствие да видите някоя красиво наредена чиния, какво се правите сега! :lol:

Удоволствие ми е, ако някой друг го направи, ако трябва аз по-скоро предпочитам да ми е грозно и да свърша бързо с готвенето. Мога да се постарая само ако е за гости.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4