irka написа:Нали казват, че човек се храни първо с очитеСинът ми умира от кеф, когато баща му му оформи, храната, която съм приготвила, в някакво човече или предмет, а вече е голям
miron написа:irka написа:Нали казват, че човек се храни първо с очитеСинът ми умира от кеф, когато баща му му оформи, храната, която съм приготвила, в някакво човече или предмет, а вече е голям
Голяма радост, да кефят се децата, ама дали пък така яде повече. :) И защо след като е голям баща му прави това, не може ли сам да си го направи?
rabotnata pchela написа:Да, преди имах глупостта и аз да подреждам в чинията разни красиви образи. Сега го правя само по празници, иначе нямаше начин да се наяде детето, ако в чинията му нямаше някоя завъртяна красота. :) Тъй че препоръчвам тая абсолютна глупост да не се прилага, защото си вкарвате автогол.
rabotnata pchela написа:Да, преди имах глупостта и аз да подреждам в чинията разни красиви образи. Сега го правя само по празници, иначе нямаше начин да се наяде детето, ако в чинията му нямаше някоя завъртяна красота. :) Тъй че препоръчвам тая абсолютна глупост да не се прилага, защото си вкарвате автогол.
Krum написа:rabotnata pchela написа:Да, преди имах глупостта и аз да подреждам в чинията разни красиви образи. Сега го правя само по празници, иначе нямаше начин да се наяде детето, ако в чинията му нямаше някоя завъртяна красота. :) Тъй че препоръчвам тая абсолютна глупост да не се прилага, защото си вкарвате автогол.
А за теб много се съмнявам, че ще си вкараш автогол.Детето се е кефило, като си използвала такъв метод, лошо няма. Мен ме дразнят като почнат си нареждат чиниите, все едно ще има гала вечеря, а вкъщи си сам. :) Ама всичко предполагам, че е за снимките у фейсбук. :)
А ето ви и нещо по въпроса: :)
Назад към Рецепти и полезни съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта