Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
Правила на форума
Добави отговор

Re: Оризова вода като тоник за лице?

11 Фев 2015, 16:50

ще пробвам и аз, много интересно предложение, страхотно дори и евтино, което не е за подценяване :)

11 Фев 2015, 17:42

Аз май съм най-скептична, не виждам нищо полезно в ориза, което да ви направи с изваяна кожа, затова не се надявайте особено :)

11 Фев 2015, 18:01

Snejna написа:Аз май съм най-скептична, не виждам нищо полезно в ориза, което да ви направи с изваяна кожа, затова не се надявайте особено :)

И аз си мисля, че няма да има никакъв смисъл, само се чудят каква рецепта да измислят, че да се надяваме да останем без бръчки, да сме млади и т.н., но годинките си вървят и гравитацията се намесва ;)

18 Фев 2015, 16:53

Китайците знаят рецепти за хубава кожа не може да им се отрече, така че замо да не използвама и оризова вода като тоник за лицето :)

18 Фев 2015, 17:47

Сега я пробвам тази идея, но не виждам нещо кой знае какво като ефект, вода като вода... :roll:

19 Фев 2015, 16:53

S_Milenska написа:
Snejna написа:Аз май съм най-скептична, не виждам нищо полезно в ориза, което да ви направи с изваяна кожа, затова не се надявайте особено :)

И аз си мисля, че няма да има никакъв смисъл, само се чудят каква рецепта да измислят, че да се надяваме да останем без бръчки, да сме млади и т.н., но годинките си вървят и гравитацията се намесва ;)

На същото мнение съм, но смятам, че гравитацията ни намества :lol: което не е толкова лошо... понякога :idea: и най-важното - не е срамно, а преди всичко е добре да намираме алтернативи на нещата предлагани ни по магазините :idea:

19 Фев 2015, 17:09

Ами, ще си стараем, така е няма как :) но пък няма лошо да си правим понякога, някакви неща :))
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2