Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
19 Фев 2015, 15:11
Днес съм казал на жената да пробва варианта с пилешкото, че у нас се разхождат едни парчета филе и няма кой да ги сготви хаха

да видим довечера какво ще е измайсторила и ще го снимам да ви покажа, пък дали става или не става за ядене ще ви го спестя.
19 Фев 2015, 16:15
Сега си правя моя импровизация, питка с овесени трици, със сушени домати, розмарин, босилек и малкоо зехтинче
19 Фев 2015, 17:59
Rali_hr написа:Сега си правя моя импровизация, питка с овесени трици, със сушени домати, розмарин, босилек и малкоо зехтинче

Доста странно звучи, номоже и да се получи, никога не съм яла хляб в овесени трици
19 Фев 2015, 18:49
Оф, както обичам такива тестени неща! Само такива рецепти ми трябват, за да стана един тон! ВЪпросът е само да се намери и кой да ми ги приготвя! Е възможно ли е да има тлкова вкусни неща, не трябва да се храним за вкус, а само, за дане сме гладни, иначе подобни вкусотии хич не биха ни помогнали да изглеждаме добре.
19 Фев 2015, 19:10
rabotnata pchela написа:Оф, както обичам такива тестени неща! Само такива рецепти ми трябват, за да стана един тон! ВЪпросът е само да се намери и кой да ми ги приготвя! Е възможно ли е да има тлкова вкусни неща, не трябва да се храним за вкус, а само, за дане сме гладни, иначе подобни вкусотии хич не биха ни помогнали да изглеждаме добре.
То това е най-вкусното, каквото и да си казваме и да се убеждаваме колко са вкусни салатите, друго си е да имаш една такава пълнена питка насреща :Р
19 Фев 2015, 19:14
Е, никога не е лошо покрай едно такова хапване да имаме и малко салата!

И все пак аз много ги обичам тези питки, мама прази питка с лук, чесън, босилек...ммм!
09 Мар 2015, 14:11
Вчера си направих една питко-пица. Стана много ефектна, сложих кисели краставички,
доматен сос, лук, царевица, навъртях на руло и нарязах, после запекох
09 Мар 2015, 14:50
S_Milenska написа:Вчера си направих една питко-пица. Стана много ефектна, сложих кисели краставички,
доматен сос, лук, царевица, навъртях на руло и нарязах, после запекох

Много вкусно звучи, като малки пици направо
25 Авг 2016, 11:19
Rali_hr написа:S_Milenska написа:Вчера си направих една питко-пица. Стана много ефектна, сложих кисели краставички,
доматен сос, лук, царевица, навъртях на руло и нарязах, после запекох :)
Много вкусно звучи, като малки пици направо :)
Да, получава се добре. А и пак имах такава възможност, правих питка, вътре с кайма. Т.е. кайма и лук се запържват с пипер и подправки, после се правят топки от тестото, вяска се пълни със сметта, залива се с яйце и мляко и се пече. :) невероятно вкусно! :) но пък калориите колко са... тях не трябва да ги броим.
25 Авг 2016, 14:24
лелеее, звучи много вкусно, но наистина калорийна бомба! :) И аз ще пробвам, я разкажи повечко...? :)