Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Питки, баници, погачи - по-различен поглед от традиционния!

26 Сеп 2016, 15:44

Snejna написа:лелеее, звучи много вкусно, но наистина калорийна бомба! :) И аз ще пробвам, я разкажи повечко...? :)

То винаги е така, когато искаш нещо тестяно, то винаги има мноого в себе си калории.. за съжаление.

27 Сеп 2016, 10:17

S_Milenska написа:
Snejna написа:лелеее, звучи много вкусно, но наистина калорийна бомба! :) И аз ще пробвам, я разкажи повечко...? :)

То винаги е така, когато искаш нещо тестяно, то винаги има мноого в себе си калории.. за съжаление.

Ама пък колко е вкусно е друг въпрос, докато успееш да се пребориш с това да не ядеш тестяно, голям зор ще видиш.

27 Сеп 2016, 10:21

Е, поне веднъж в месеца човек, който избягва тестеното, може да си угоди с такива вкусотии. Аз обожавам тутманика, който майка ми прави, но много рядко го ям.

28 Сеп 2016, 11:41

това е, че тестените храни са супер вкусни, а питки и погачи, са страхотни. В момента има много известна рецепта във фейсбук се разхожда за усукан тутманик, който си става на конци :) Точно такива ги обичам аз - на конци :)

29 Сеп 2016, 11:52

Много е удобно, когато ястието е с тесто и някаква плънка. Всичко наведнъж. Такива ястия предпочитам и така ми е по-лесно.

29 Сеп 2016, 12:50

analizatorka написа:Много е удобно, когато ястието е с тесто и някаква плънка. Всичко наведнъж. Такива ястия предпочитам и така ми е по-лесно.

О, да и аз обичам такива тестени и вътре с каквото има, много вкусно става, всичко ти е на едно,поне веднъж седмично присъстват на нашата маса.:)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3