Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
Правила на форума
Добави отговор

Зехтин с розмарин - ще помогне ли за сезонния косопад?

13 Фев 2015, 16:28

Скоро се сетих, че очаквам косопадът ми всеки момент ще се увеличи, тъй като с нетърпение очаквам пролетта, обаче нямам идея какво да предприема по този въпрос :|

Не съм подготвена, но пък една рецепта ми попадна, която не мога да преценя дали ще е ефикасна :idea: и дали ще помогне точно за сезонен косопад :idea: :roll:
mask-for-hair.jpg
mask-for-hair.jpg (16.96 KiB) Прегледано 1527 пъти

Съмнявам се много хора да са пробвали рецептата, тъй като изглежда прекалено простовата и все пак ще съм супер благодарна на тези, които ми дадат някакви насоки дали зехтин с розмарин могат да помогнат на сезонния косопад и ако това не подейства да ни кажете как сте се справили вие :!:

Зехтинът по принцип знам, че е полезен и сам по себе си и в комбинация с всичко, но не съм убедена каква ще е ползата на розмарина в цялата рецепта - какви са ви предположенията? :roll:

Re: Зехтин с розмарин - ще помогне ли за сезонния косопад?

13 Фев 2015, 16:42

Предлагам ти да си направиш салата със зехтина, а розмарина на манджата, а за самия косопад, смятам, че е най-добре да си вземеш някакви витамини или хранителна добавка :idea:

13 Фев 2015, 16:52

Мисля, че и само зехтина ще има чудесен ефект, все пак той е изключително масло! :) Така че и без розмарин ще стане; )

16 Фев 2015, 16:00

Ефикасен, ефикасен, може и по-добре :D по-добре според мен е зехтин с яйце, ракия или направо с маслото на Икаров плюс яйце и ракия или куркума, нещо такова - сгряващо :idea:

16 Фев 2015, 16:11

belleville написа:Ефикасен, ефикасен, може и по-добре :D по-добре според мен е зехтин с яйце, ракия или направо с маслото на Икаров плюс яйце и ракия или куркума, нещо такова - сгряващо :idea:

Няма ли да ви прегреят главите така, толкова сгряващо не може ли да има дори обратния ефект?!

16 Фев 2015, 16:55

Това вече ми звучи като рецепта за спагети. Аз предпочитам маските с яйце, много добре влияят на косата:)

16 Фев 2015, 17:33

S_Milenska написа:Това вече ми звучи като рецепта за спагети. Аз предпочитам маските с яйце, много добре влияят на косата:)

И аз много обичам да използвам яйца в маските за коса, много добре ми влияе и става много лъскава косата :)

16 Фев 2015, 17:42

Не вярвам, че розмарина ще има толкова голям ефект, колкото по-скоро зехтина:)

16 Фев 2015, 18:52

Snejna написа:Не вярвам, че розмарина ще има толкова голям ефект, колкото по-скоро зехтина:)

Не знам дали ще е офикасно, но на мен лично ми звучи много вкусно! Представям си и с малко смлени ядки вътре! :lol: :lol: :lol:

16 Фев 2015, 19:19

rabotnata pchela написа:
Snejna написа:Не вярвам, че розмарина ще има толкова голям ефект, колкото по-скоро зехтина:)

Не знам дали ще е офикасно, но на мен лично ми звучи много вкусно! Представям си и с малко смлени ядки вътре! :lol: :lol: :lol:

хахаха там вече нещата отиват към други качества и за други функции да подобряваш.
Аз съм много доволна от маските със зехтин, за розмарина нищо не мога да кажа, но яйце, зехтин, оцет, резултатите са изумителни!
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2