16 Фев 2015, 13:47
16 Фев 2015, 13:49
16 Фев 2015, 14:09
16 Фев 2015, 14:24
magda написа:Тази рецепта дето е долу срещу пришки и мазоли, смятам, че може да ти изгори мозъка, да сложиш на рана чесън си е зловещо и е равносилно на сол![]()
Иначе най-добре е да се ходи бос и без лепенки, за да диша или животински риванол да се наложи
16 Фев 2015, 15:38
Lollipop написа:magda написа:Тази рецепта дето е долу срещу пришки и мазоли, смятам, че може да ти изгори мозъка, да сложиш на рана чесън си е зловещо и е равносилно на сол![]()
Иначе най-добре е да се ходи бос и без лепенки, за да диша или животински риванол да се наложи
Какъв е този животински риванол? А и да ти кажа честно, не мисля, че някой може да си позволи зимата да ходи бос, дори вкъщи, така че не виждам как съвета ти да може да се случи, освен ако не дадеш пример разбира се.
![]()
![]()
![]()
А според мен не е невъзможно да се справи човек с последствията от неудобните обувки, най-важното и най-напред е да се разширят и омекотят обувките там,където правят мазоли. На второ място - лепенки, заздравяващи вазелини.
16 Фев 2015, 15:38
16 Фев 2015, 16:45
16 Фев 2015, 17:30
16 Фев 2015, 18:44
franky написа:Lollipop написа:magda написа:Тази рецепта дето е долу срещу пришки и мазоли, смятам, че може да ти изгори мозъка, да сложиш на рана чесън си е зловещо и е равносилно на сол![]()
Какъв е този животински риванол? А и да ти кажа честно, не мисля, че някой може да си позволи зимата да ходи бос, дори вкъщи, така че не виждам как съвета ти да може да се случи, освен ако не дадеш пример разбира се.
![]()
![]()
![]()
А според мен не е невъзможно да се справи човек с последствията от неудобните обувки, най-важното и най-напред е да се разширят и омекотят обувките там,където правят мазоли. На второ място - лепенки, заздравяващи вазелини.
А какви са тези заздравяващи вазелини, трябва да се мажеш с тях преди да обуеш обувките, за да може да се хлъзга крака вътре ли?
16 Фев 2015, 19:16