26 Окт 2015, 12:38
fawla написа:qwerryyy написа:Баба ми правеше един орехов ликьор, някой случайно да е чувал или да знае рецепта?
Не знам от къде го беше взела майка ми, но съм пила такова, как помага при стомашни болки не е истина просто!
26 Окт 2015, 14:19
qwerryyy написа:fawla написа:Не знам от къде го беше взела майка ми, но съм пила такова, как помага при стомашни болки не е истина просто!
да, наситина помага а и като цяло ако си го пиеш от време на време няма да ти навреди
23 Окт 2016, 20:50
24 Окт 2016, 09:17
24 Окт 2016, 11:29
Nenna73 написа:Точно с бабините съвети се отървах от акнето.
Пробвах всякаква козметика за мазна кожа,но винаги преди цикъл излизаха пъпки по лицето ми.
Баба ми ме накара 1 месец да си мия лицето сутрин и вечер само със сода.Не вярвах,но на следващия месец пъпки нямах.
27 Окт 2016, 14:06
zheleva212 написа:Nenna73 написа:Точно с бабините съвети се отървах от акнето.
Пробвах всякаква козметика за мазна кожа,но винаги преди цикъл излизаха пъпки по лицето ми.
Баба ми ме накара 1 месец да си мия лицето сутрин и вечер само със сода.Не вярвах,но на следващия месец пъпки нямах.
За този ефект на содата за първи път чувам! Супер, да са живи и здрави бабите!
И аз си спазвам доста неща от техните рецепти. Например при хрема с памуче си мажа носа отвътре и доста по-бързо ми минава.
28 Окт 2016, 14:19
03 Ное 2016, 21:27
kauda написа:zheleva212 написа:Nenna73 написа:Точно с бабините съвети се отървах от акнето.
За този ефект на содата за първи път чувам! Супер, да са живи и здрави бабите!
И аз си спазвам доста неща от техните рецепти. Например при хрема с памуче си мажа носа отвътре и доста по-бързо ми минава.
С какво си мажеш носа, освен с памук?Сега имам жестока хрема, кажи своя трик?