Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
Правила на форума
Добави отговор

Каква е реалната възраст на кожата ни – правили ли сте си този тест?

16 Фев 2015, 17:34

Попаднах на някакъв тест за реалната възраст на кожата ни, който не зная до колко е обективен, но показва, че моята е с пет години по-възрастна от реалното.

Малко странно ми стана, тъй като преди време правиха промоция на някакви продукти и едновременно с това можеше да си направиш безплатен тест на кожата, който показа, че моята е с доста добро състояние, въпреки че не изглежда така
healthy-skin.jpg
healthy-skin.jpg (21.32 KiB) Прегледано 1039 пъти
като се има предвид, че в отделни зони имам комедони, а и понякога пъпки.

Интересно ми е какво ще покаже и при вас този тест за реалната възраст на кожата ви :idea: или вече сте го правили, вярвате му?

Re: Каква е реалната възраст на кожата ни – правили ли сте си този тест?

16 Фев 2015, 17:38

Правила съм си този тест, но не го смятам за точен, тъй като е от 24 часа, на които отдавна изгубих всякаква вяра!
Добре де, признавам си, че ми излезе реалната възраст - с две години по-млада, но не мисля, че резултата е реален :idea:

16 Фев 2015, 17:42

:lol: :lol: :lol: Голям смях - започнах да правя теста, но уви - на повечето отговора ми е "НЕ" обаче няма такава опция, нито използвам ежедневно козметика, нито ходя на солариум, нито стоя на слънце много време, нито се мажа постоянно с кремове, как да го направя теста - не мога! :lol: :lol: :lol:

16 Фев 2015, 18:52

Snejna написа::lol: :lol: :lol: Голям смях - започнах да правя теста, но уви - на повечето отговора ми е "НЕ" обаче няма такава опция, нито използвам ежедневно козметика, нито ходя на солариум, нито стоя на слънце много време, нито се мажа постоянно с кремове, как да го направя теста - не мога! :lol: :lol: :lol:

Аз съм съшата работа ,грижите за кожата ми стигат до там лятото да се мажа със слънцезащитен крем и след баня да ползвам лисион за тяло. Само толкова. :roll: Може би не сме истински жени:( :lol: :lol: :lol: :lol:

17 Фев 2015, 10:44

Е, някои не ни лови възрастта, явно! :lol:
И все пак жени моля ви се - не се занимавай с такива глупости - тестове, които да определят възрастта на кожата и какво от това?! :))

17 Фев 2015, 11:33

Аз пък съм доволна от теста, изкара ме на 23, въпреки че съм на 20, но то е заради гадните цигари и въпреки това нямам големи проблеми с кожата, така пише и в теста :) :) Да, верен е :lol: :lol:

17 Фев 2015, 11:43

Резултата ми е 11 - ходя на солариум, пуша, позлвам козметика, не спортувам и все пак се оказа 11. Пише, че ми е лоша кожата, май са познали, но пък ако смятам - 11, а аз съм на 19 съм си направо супер. :D

17 Фев 2015, 12:55

Не знам, според този тест излезе, че кожаата ми е по-зле отколкото е и сякаш колкото по-малко процедури има толкова по-зле. :roll:

17 Фев 2015, 13:29

Кожата мие хубава и без да гледам нкакви тестове, няма как да бъде верен някой тест. :)

17 Фев 2015, 15:13

А, не този тест е много гаден :)) Излиза, че колкото ти е по-млада кожата, то тя е толкова по-лоша?! :o
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2