Температурите започнаха да се покачват и започнах да мисля за лятото, пък и особено като виждам какви неща се продават по пазара - маруля без вкус, ягода с вкус на тиква, домати с вкус на маруля ми се иска да започна сама да произвеждам зеленчуци. Имам много място за насаждения, само разсад ми трябва, а знам, че подготовката на въпросния разсад е истинско изкуство! Особено ако искаме да имаме такава градина

- jadaugustgarden.jpg (71.24 KiB) Прегледано 793 пъти
То трябва да имаме и голямо желание и желязна подготовка, както не градината, така и на разсада, особено ако искаме през лятото да получаваме истински богата реколта.
И тъй като ми омръзна постоянно да се тормозя с измислени зеленчуци, реших че този път самичка ще подготвя и себе си и градината и разсада.

Работата е там, че нямам никаква представа как се прави разсад, какво трябва да направя с градината, за да е готова за лятото и за насажденията. Надявам се някой да ми даде повече яснота, защото от прабаба си знам, че до април месец всичко трябва да е готово!

Така че скъпи градинари, давайте помощ на неуките, надявам се скоро да мога да се похваля с хубави снимки на хубавия ми разсад и красивата ми градина, подготвена за лятото!