Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
24 Фев 2015, 12:21
У дома сме много организирани на тема сън, като цяло не си позволяваме своеволия. Имаме си график и за щастие спим много спокойно, дори бебето вече не се буди през нощта и заспива супер лесно
31 Мар 2017, 14:12
Скоро разбрха, че чай от иглика помага срещу умора и безсъние, но се прави от много малко количество билка, защото може да се приспите почти безвъзвратно, от прясна билка се слагало едно листо, от сушена може би м ного по-малко!
03 Апр 2017, 14:00
За мен е важно лампата да е изгасена и да е тихо, друго не ми трябва, не държа дори на удобно легло, на дебели пухени завивки, но ако ми свети лампа не мога да заспя.
03 Апр 2017, 16:18
Аз имам проблеми със съня и пич чай от иглика.
10 Апр 2017, 16:14
krasi_more написа:Аз имам проблеми със съня и пич чай от иглика.
Не знаех, че чая от иглика има способността ад приспива, а по колко се прави?
10 Апр 2017, 21:57
И за мен е важно да се почива качествено, аз имам проблеми със съня от както се разведох, вече толкова години. Научих се, че при пълнолуние аз вия срещу Луната, не мога да спя на светната лампа, изобщо на малко шум стоя будна.
За да мога да се наспя трябва да съм почивала известно време преди лягане, без телевизия, без караници и разправии, лягам си винаги в 22:30 без изключения, изтърва ли това време - означава, че няма да спя тази нощ.
20 Апр 2017, 13:44
Не знам дали условията гарантират добрия сън, или спокойствието, което имаш или нямаш в ежедневието си.
29 Май 2017, 13:55
Забелязала съм, че ако се притеснявам, че утре имам ангажименти и няма да успея да се наспя, съответно вечерта не мога да мигна. Очите са ми ей такива

. Не знам как мога да се справя, това ми се случва сега последните 2-3 месеца, когато ми се струпаха повече ангажименти през деня и вечно сепритеснявам, че няма да успея да се наспя за тях. Това психиката...
14 Юли 2017, 10:01
За да спя добре не трябва да съм преуморен, ако съм много изморен, нощес сънувам кошмари, не мога да се отпусна, и в същото време спя супер дълбоко и не си чувам нито телефони, нито аларми.