Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
03 Юни 2015, 12:02
LEILA написа:Ооо този от снимката изглежда мнооого добре, но какъвто и да е столът, когато си дълго време в една и съща поза, не може да не измалееш!
Как ще изглежда добре, ще останеш и без крака и без кръст от напрежение по цял ден.
02 Юни 2016, 13:41
Е офиса са наскачали да си вземат фитбол топки, за да стоят в офиса на тях, сам не знам от къде ще им се намери толкова място, но иначе идеята е добра, ще видим после резулаттите какви ще са.
02 Юни 2016, 14:04
Ако ще и от плюш да ти е стола, като седиш по цял ден пак се схващаш. В интернет видях някакъв модел, с който можеш да си променяш както искаш положението на тялото. Легнал, полулегнал, седнал, както искаш. И аз искам такъв.
15 Юни 2016, 11:14
niya_mazova написа:Ако ще и от плюш да ти е стола, като седиш по цял ден пак се схващаш. В интернет видях някакъв модел, с който можеш да си променяш както искаш положението на тялото. Легнал, полулегнал, седнал, както искаш. И аз искам такъв.
то хубаво, но и бюрото трябва да предразполага за различна поза, по-добре да е овално отпред, т.е. да има "дупка" за тялото, така дава повече пространство. Онзи ден в един офис видях стол с регулиращи се подлакътници, което е много удобно. :) На мен лично в офиса подлакътниците ми идват ниско и не ми вършат никаква работа.
15 Юни 2016, 12:49
В офиса на мъжа ми в момента са хит фитбол топките, на които стоят част от по-младите колежки и доста добре се чувстват. ;) може да пробвате, ако това би се приело на работа.
15 Юни 2016, 16:54
Ваня Стойчева написа:В офиса на мъжа ми в момента са хит фитбол топките, на които стоят част от по-младите колежки и доста добре се чувстват. ;) може да пробвате, ако това би се приело на работа.
Не са ли прекалено ниски тези топки? Не ми изглежда удобно, бюрото ако ти стърчи нагоре, как ще се получи?
14 Юли 2016, 15:36
Топките са много удобни, много полезни за кръста, за гърба, за ставите, изобщо за всичко. И предпазва от хемороиди дори.
19 Юли 2016, 15:12
Ваня Стойчева написа:В офиса на мъжа ми в момента са хит фитбол топките, на които стоят част от по-младите колежки и доста добре се чувстват. ;) може да пробвате, ако това би се приело на работа.
Toва е готино! Аз бих си взела, но не мисля, че ще го приемат добре на работа, но някои офиси, където не влизат клиенти, може да се получи.
26 Юли 2016, 14:20
Monika_Spasova написа:Ваня Стойчева написа:В офиса на мъжа ми в момента са хит фитбол топките, на които стоят част от по-младите колежки и доста добре се чувстват. ;) може да пробвате, ако това би се приело на работа.
Toва е готино! Аз бих си взела, но не мисля, че ще го приемат добре на работа, но някои офиси, където не влизат клиенти, може да се получи.
Защо? Тъкмо и на клиентите ще им стане интересно и може да си помислят, че в тази фирма хората са отворени към нестандартни неща

.
27 Юли 2016, 11:42
На някои места насърчават здравословното и артистично мислене, на други не гледат с добро око на всяка една иновация :)