LEILA написа:Ооо този от снимката изглежда мнооого добре, но какъвто и да е столът, когато си дълго време в една и съща поза, не може да не измалееш!
Как ще изглежда добре, ще останеш и без крака и без кръст от напрежение по цял ден.
LEILA написа:Ооо този от снимката изглежда мнооого добре, но какъвто и да е столът, когато си дълго време в една и съща поза, не може да не измалееш!
niya_mazova написа:Ако ще и от плюш да ти е стола, като седиш по цял ден пак се схващаш. В интернет видях някакъв модел, с който можеш да си променяш както искаш положението на тялото. Легнал, полулегнал, седнал, както искаш. И аз искам такъв.
Ваня Стойчева написа:В офиса на мъжа ми в момента са хит фитбол топките, на които стоят част от по-младите колежки и доста добре се чувстват. ;) може да пробвате, ако това би се приело на работа.
Ваня Стойчева написа:В офиса на мъжа ми в момента са хит фитбол топките, на които стоят част от по-младите колежки и доста добре се чувстват. ;) може да пробвате, ако това би се приело на работа.
Monika_Spasova написа:Ваня Стойчева написа:В офиса на мъжа ми в момента са хит фитбол топките, на които стоят част от по-младите колежки и доста добре се чувстват. ;) може да пробвате, ако това би се приело на работа.
Toва е готино! Аз бих си взела, но не мисля, че ще го приемат добре на работа, но някои офиси, където не влизат клиенти, може да се получи.
Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта