Какъв стол използвате на работното си място и до колко удобен ви е той?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Какъв стол използвате на работното си място и до колко удобен ви е той?

Мнениеот Monika_Spasova » 03 Юни 2015, 12:02

LEILA написа:Ооо този от снимката изглежда мнооого добре, но какъвто и да е столът, когато си дълго време в една и съща поза, не може да не измалееш!

Как ще изглежда добре, ще останеш и без крака и без кръст от напрежение по цял ден.
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот mix_twix » 02 Юни 2016, 13:41

Е офиса са наскачали да си вземат фитбол топки, за да стоят в офиса на тях, сам не знам от къде ще им се намери толкова място, но иначе идеята е добра, ще видим после резулаттите какви ще са.
Аватар
mix_twix

Мнениеот niya_mazova » 02 Юни 2016, 14:04

Ако ще и от плюш да ти е стола, като седиш по цял ден пак се схващаш. В интернет видях някакъв модел, с който можеш да си променяш както искаш положението на тялото. Легнал, полулегнал, седнал, както искаш. И аз искам такъв.
niya_mazova

Мнениеот Monika_Spasova » 15 Юни 2016, 11:14

niya_mazova написа:Ако ще и от плюш да ти е стола, като седиш по цял ден пак се схващаш. В интернет видях някакъв модел, с който можеш да си променяш както искаш положението на тялото. Легнал, полулегнал, седнал, както искаш. И аз искам такъв.

то хубаво, но и бюрото трябва да предразполага за различна поза, по-добре да е овално отпред, т.е. да има "дупка" за тялото, така дава повече пространство. Онзи ден в един офис видях стол с регулиращи се подлакътници, което е много удобно. :) На мен лично в офиса подлакътниците ми идват ниско и не ми вършат никаква работа.
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот Ваня Стойчева » 15 Юни 2016, 12:49

В офиса на мъжа ми в момента са хит фитбол топките, на които стоят част от по-младите колежки и доста добре се чувстват. ;) може да пробвате, ако това би се приело на работа.
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот zagrijena » 15 Юни 2016, 16:54

Ваня Стойчева написа:В офиса на мъжа ми в момента са хит фитбол топките, на които стоят част от по-младите колежки и доста добре се чувстват. ;) може да пробвате, ако това би се приело на работа.

Не са ли прекалено ниски тези топки? Не ми изглежда удобно, бюрото ако ти стърчи нагоре, как ще се получи?
zagrijena

Мнениеот mix_twix » 14 Юли 2016, 15:36

Топките са много удобни, много полезни за кръста, за гърба, за ставите, изобщо за всичко. И предпазва от хемороиди дори.
Аватар
mix_twix

Мнениеот Monika_Spasova » 19 Юли 2016, 15:12

Ваня Стойчева написа:В офиса на мъжа ми в момента са хит фитбол топките, на които стоят част от по-младите колежки и доста добре се чувстват. ;) може да пробвате, ако това би се приело на работа.

Toва е готино! Аз бих си взела, но не мисля, че ще го приемат добре на работа, но някои офиси, където не влизат клиенти, може да се получи.
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот viking » 26 Юли 2016, 14:20

Monika_Spasova написа:

Toва е готино! Аз бих си взела, но не мисля, че ще го приемат добре на работа, но някои офиси, където не влизат клиенти, може да се получи.

Защо? Тъкмо и на клиентите ще им стане интересно и може да си помислят, че в тази фирма хората са отворени към нестандартни неща :smile: .
viking

Мнениеот Mon_ton » 27 Юли 2016, 11:42

На някои места насърчават здравословното и артистично мислене, на други не гледат с добро око на всяка една иновация :)
Аватар
Mon_ton

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси