Каква прическа сте избрали за себе си, така че да ви подмладява?

Любими марки дрехи, прически, аксесоари, модни тенденции

Re: Каква прическа сте избрали за себе си, така че да ви подмладява?

Мнениеот red_eyes » 26 Май 2015, 11:12

Дългата и оръфана коса никога не е на мода, колкото и млад да си, а когато възрастта напредне, то косата си става по-суха и да е дълга... просто не върви!
Аватар
red_eyes

Мнениеот Slavena » 06 Авг 2015, 12:51

На мен ми харесва дългата коса, смятам че съм много по-секси с нея и мъжете ме заглеждат повече, жена с къса коса е грозно и смешно.
Slavena

Мнениеот franky » 06 Авг 2015, 14:58

Slavena написа:На мен ми харесва дългата коса, смятам че съм много по-секси с нея и мъжете ме заглеждат повече, жена с къса коса е грозно и смешно.

И Холи Бери ли ти се вижда грозна и смешна... а дано! Хахахахха :)
franky

Мнениеот Локумът » 06 Авг 2015, 15:12

Slavena написа:На мен ми харесва дългата коса, смятам че съм много по-секси с нея и мъжете ме заглеждат повече, жена с къса коса е грозно и смешно.

Не е така, късокосместите жени са супер секси, завсии от гледната точка обаче. На мен ми харесват повече, защото изглеждат мноого по-млади и по-щури.
Аватар
Локумът

Мнениеот mimeto90 » 06 Авг 2015, 15:35

Локумът написа:

Не е така, късокосместите жени са супер секси, завсии от гледната точка обаче. На мен ми харесват повече, защото изглеждат мноого по-млади и по-щури.

Късокосмести :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Защо, по дяволите :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Ама тука съм съгласна, че са по-секси и по-щури, някак това е вътрешен порив на лудите жени да са с къси коси, а тези с дългите са някакви скучни романтички :oops:
mimeto90

Мнениеот kalinka-kuku » 06 Авг 2015, 17:18

:lol: :lol: :lol: :lol: Късокосмести е супер определение!Все едно си отглеждаш пудел!
Аз все пак харесвам дългите коси, аз си мисля, че като цяло дори и това какво харесваме като стил на музика е от значение за косата ни. :) Независимо колко сме диви по душа или обратното. :roll:
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот PasDeDeux » 07 Авг 2015, 10:47

marsu написа: :lol: :lol: :lol: :lol: Късокосмести е супер определение!Все едно си отглеждаш пудел!
Аз все пак харесвам дългите коси, аз си мисля, че като цяло дори и това какво харесваме като стил на музика е от значение за косата ни. :) Независимо колко сме диви по душа или обратното. :roll:

Е, така е все пак и с прическата изразяваш по някакъв начин себе си, пък било то обвързано и със стила музика, но в повечето случаи драстичните разлики не се възприемат много добре от обществото!
PasDeDeux

Мнениеот rabotnata pchela » 07 Авг 2015, 11:55

За мен късата коса е най-добрия ми избор. Чувствам се много по-добре и с по-високо самочувствие, когато косата ми е къса. :) Иначе съм като бабичка. :mrgreen:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот YoLindi » 07 Авг 2015, 12:32

rabotnata pchela написа:За мен късата коса е най-добрия ми избор. Чувствам се много по-добре и с по-високо самочувствие, когато косата ми е къса. :) Иначе съм като бабичка. :mrgreen:

Не мисля, че младите жени с дълги коси изглеждат като бабички, но щом си решила така за себе си, значи така трябва да е, при положение, че се като се чувстваш добре ;) а и на някои жени наистина не отиват дълги коси, което е странно, но факт :shock:
YoLindi

Мнениеот silver933 » 02 Сеп 2015, 15:30

както мъжете на някои не им отива дълга коса, ама те са упорити. :lol:
Аватар
silver933

ПредишнаСледваща

Назад към Мода и красота