Любими марки дрехи, прически, аксесоари, модни тенденции
Правила на форума
Добави отговор

Каква прическа сте избрали за себе си, така че да ви подмладява?

20 Фев 2015, 15:15

Привет! От известно време се опитвам на накарам майка ми да се подмлади, до този момент нямам големи успехи, затова реших да си справям сама! Мисля, че съм й избрала прическа, но не съм убедена.

От нейна страна усещам притеснения, когато става въпрос за косата й, направо си изпада в паника, ако знае, че няма да може да я върже и въпреки че много й бях харесала тази прическа
Best-Hairstyles.jpg
Best-Hairstyles.jpg (23.35 KiB) Прегледано 3917 пъти
или още малко по-къса, мисля, че ще се задоволим с далеч по-дълга,
hairstyles-for-grey-hair.jpg
hairstyles-for-grey-hair.jpg (26.05 KiB) Прегледано 3917 пъти
която е също хубава, ноо... не е като другата :) :)

Какво смятате е важно за една прическа, за да изглеждате наистина добре и млада с нея? :?: Понеже с възрастта знам, че косата става по-суха и си мисля, че като цяло е добре прическата да е доста по-къса :idea: и все пак какви прически сте избрали за себе си, така че косата да има обем и прическата да ни подмладява? :roll:

Re: Каква прическа сте избрали за себе си, така че да ви подмладява?

20 Фев 2015, 15:18

И аз мисля, че по-късите са много подходящи за по-възрастните дами, тъй като се поддържа по-лесно обемът и в крайна сметка косата не е със същата плътност, както е била на младини!

20 Фев 2015, 15:26

Аз съм си направила дълга косата, имам бретон и отгоре се нося с много обем и с вафли си правя понякога, мисля, че така е най-хубава и младежка.

20 Фев 2015, 15:29

Забелязвам, че малко преди 60, дамите започват да се занемаряват, така че е добър съвет като начало - дами моля ходете с чисти коси, това е гаранция за обем :idea: :idea: :D

20 Фев 2015, 16:14

веселказасмяна написа:Забелязвам, че малко преди 60, дамите започват да се занемаряват, така че е добър съвет като начало - дами моля ходете с чисти коси, това е гаранция за обем :idea: :idea: :D

Еее, как бе, според мен и по-рано могат да се занемарят, мисля че това се учи и е въпрос на навик, а и е много важно жената да си има някой, който я харесва ;)

20 Фев 2015, 16:31

Мисля, че късата коса най-много подмладява визията, но много зависи какво означава къса - не в стил баба ми няма коса и затова е къса, а в стил на младежкия вид :)

20 Фев 2015, 17:39

А, не втория тип прическа е супер бабешка, ако се замислиш, когато рисуват жена на около 55-60 години с леко прошарена коса - това е визията й с точно такава дължина. В никакъв случай, или къса - или дълга, добре боядисана, оформена ефектно, но никога не я прави с такава дължина точно до рамената! Нищо младежко няма ненене :)

22 Фев 2015, 10:55

rabotnata pchela написа:А, не втория тип прическа е супер бабешка, ако се замислиш, когато рисуват жена на около 55-60 години с леко прошарена коса - това е визията й с точно такава дължина. В никакъв случай, или къса - или дълга, добре боядисана, оформена ефектно, но никога не я прави с такава дължина точно до рамената! Нищо младежко няма ненене :)

хахахха това е истина, винаги ги правят такива :lol: :lol: :lol: :lol: Май не е толкова лесно да бъдеш - подмладена чрез косата. Макар че хубава прическа, добра боя за коса и наистина могат да свалят 10 годинки. :mrgreen:

09 Апр 2015, 20:39

Толкова харесвам късата коса, но не мога да се престраша да се подстрижа, мисля, че е много младо и свежо. Дори за по-възрастните дами късата коса страшно подмладява, но младежки поддържана, а не като на лелички :)

12 Апр 2015, 09:47

Късата коса много подмладява, дългата коса сякаш казва друго, не е чак толкова готина,а и е много скучна.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6