Любими марки дрехи, прически, аксесоари, модни тенденции
04 Сеп 2015, 11:37
Ако има прическа, която не харесвам особено, това са тези с бертоните, толкова абсурдно изглежда. Како и черната коса, смятам че много състарява.
04 Сеп 2015, 12:04
Snejna написа:Ако има прическа, която не харесвам особено, това са тези с бертоните, толкова абсурдно изглежда. Како и черната коса, смятам че много състарява.
А тези, които са микс от черна и руса коса не ми се говори просто. Аз също смятам, че бретонът не е готина прическа, главата става правоъгълна, но пък е младежка, всички кифли са подстригани така.
04 Сеп 2015, 23:00
Оня ден видях всичко това, което сте описали в едно - една баба с черна дълга коса, с бретон, ама той рус! Беше култова, най-кофтито беше, че я видях на басейна, беше картинка!
07 Сеп 2015, 12:22
казват, че бретона подмладява, но не съм много съгласна. има и прически без бретон, които също подмладяват.
07 Сеп 2015, 12:33
silver933 написа:Оня ден видях всичко това, което сте описали в едно - една баба с черна дълга коса, с бретон, ама той рус! Беше култова, най-кофтито беше, че я видях на басейна, беше картинка!

Прав си всичко си е имала.
За мен прическата трябва да е свежа, красива, да не е с тонове лак, това според мен застарява най-много. Ако е свежа и жива косата няма как да изглеждаш стара снея.
07 Сеп 2015, 15:33
ПРическата каквато и да е, дори да е скучната дълга коса може да бъде обогатена като се сложат малко къдрици, хубава прическа, красива фиба

Всичко помага за по-младежки вид, даже аксесоарите си мисля, че повече отколкото подстрижката.
12 Ное 2015, 13:40
Дали наистина има хора, които използват този мъжки кок?
25 Ное 2015, 16:47
Ужас, за какво може да ти бъде преносим кок!