Любими марки дрехи, прически, аксесоари, модни тенденции
15 Мар 2016, 15:23
Tinki написа:28 и възрастна в едно изречение ли вървят?

хахахахха :) Тинки, и аз се включвам към твоя въпрос на пчелата, според мен чак след 50 години може да се включват тези думи в едно изречение - години и
възрастна. До тогава категорично ЦЪ!
18 Мар 2016, 18:24
За много и 50 им е рано :)
21 Мар 2016, 12:26
Важен е духът, той на колко е, пък другото то е ясно.
21 Мар 2016, 12:43
Подмладяването може би не е точно от вида прическа, колкото от това да намери човек тази, която му отива.
08 Апр 2016, 11:53
Tinki написа:Подмладяването може би не е точно от вида прическа, колкото от това да намери човек тази, която му отива.
Но разнообразието също е присъщо на младостта.:) незнам защо хората, когато си намерят една прическа и не я сменят цял живот, това е скучно и състаряващо, без значение, колко ти отива. :) Защото може и друга да ти подхожда и в същото време да те съживи малко. :)
05 Май 2016, 14:14
По-късите прически наистина подмладяват, стига да знаеш как да подходиш към тях. Защото много малко са възрастните жени с дълги коси, повечето са с къси, а не изглеждат сполучливо в повечето случаи и ефекта на добре изглеждаща жена нещо се губи.
17 Май 2016, 11:21
може би решението с напредването на възрастта и прическата да преминава към къса е свързано и с това, че косата вече не е толкова гъста и силна. макар че, в днешно време има толкова много начини, човек да я засилва и подхранва.
18 Май 2016, 08:47
Зависи какво разбирате под възрастна жена. Една жена над 55 години надали може много да си подхранва косата, особено и с много често съпътстващите хормонални проблеми. Съвсем нормално е косата да изтънява, а късата коса, че е едва ли не запазена марка за бабичките, не съм съгласна.
18 Май 2016, 10:42
защо да е може жена на 55 да си подхранва добре косата? по-пълноценно хранене, маски за коса, мезотерапии, витамини.. хормоналните неща също трябва да се държат под контрол, не само заради косата, а за добро общо здраве.
18 Май 2016, 11:14
annamaria написа:защо да е може жена на 55 да си подхранва добре косата? по-пълноценно хранене, маски за коса, мезотерапии, витамини.. хормоналните неща също трябва да се държат под контрол, не само заради косата, а за добро общо здраве.
То има момичета на по 20 години с оредели коси от хормонални проблеми, въпреки лечението. ;) А сега мисля да изпратя майка ми на мезотерапия.