Искамe бебе - бременност, моментът на раждането, майчинство, проблемно забременяване и ин витро, осиновяване и приемна грижа
16 Апр 2015, 11:41
Ехеее, вие ударно рано, те ще откачат, ще стане голям цирк.
16 Апр 2015, 12:32
Пратете им картичка, със снимка на бебешки крачета и напишете, че е от вас

те да се сещат за останалото.
21 Юли 2015, 11:07
Lisica написа:Пратете им картичка, със снимка на бебешки крачета и напишете, че е от вас

те да се сещат за останалото.
Много харесвам такива снимки! Те казват повече от достатъчно просто:)
21 Юли 2015, 12:10
защо просто не им кажете по най-обикновения начин, тези модернизми вече изморяват хората.
21 Юли 2015, 12:43
Защото е по-специално и интересно! Вече се чудим обаче как да кажем, че бебето се е родило, понеже не искаме никой роднина да знае предварително, ще им съобщим когато малката се роди, което ще е съвсем скоро!

Приемам идеи, може и разбира се в електронен вариант да бъде споделено, защото от болницата и в еуфорията ще е трудно и на мен и на таткото да съобщаваме!
07 Сеп 2015, 16:48
Мони, как казахте на близките, успя ли да се справиш със запазването на тайната, или фейсбук гръмна твърде бързо?
08 Сеп 2015, 16:37
Когато имам бебе ще им пратя писма по пощата
15 Сеп 2015, 10:37
Едни приятели много готино направиха - на сватбата си тя му каза, че е бременна така разбраха и всички гости, а той пича щеше да припадне там.
16 Окт 2015, 13:36
Andrey написа:Едни приятели много готино направиха - на сватбата си тя му каза, че е бременна така разбраха и всички гости, а той пича щеше да припадне там.

Еха, много мило наистина, особено ако и двамата са очаквали с нетърпение да станат родители, защото доста мъже са неподготвени много често.
16 Окт 2015, 16:52
И на мен идеята със сватбата много ми хареса, забавно звучи