Искамe бебе - бременност, моментът на раждането, майчинство, проблемно забременяване и ин витро, осиновяване и приемна грижа
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как да кажем на роднини и приятели, че очакваме бебе?

16 Апр 2015, 11:41

Andrey написа:То и ние сега се чудим какво да правим, нашите ще откачат, а на пряителката ми техните още повече, като се има предвид какви сме младоци, тя е само на 20г. ще е голяма забава. :lol: :lol: :lol:

Ехеее, вие ударно рано, те ще откачат, ще стане голям цирк.

16 Апр 2015, 12:32

Пратете им картичка, със снимка на бебешки крачета и напишете, че е от вас ;) те да се сещат за останалото.

21 Юли 2015, 11:07

Lisica написа:Пратете им картичка, със снимка на бебешки крачета и напишете, че е от вас ;) те да се сещат за останалото.

Много харесвам такива снимки! Те казват повече от достатъчно просто:)

21 Юли 2015, 12:10

защо просто не им кажете по най-обикновения начин, тези модернизми вече изморяват хората.

21 Юли 2015, 12:43

Защото е по-специално и интересно! Вече се чудим обаче как да кажем, че бебето се е родило, понеже не искаме никой роднина да знае предварително, ще им съобщим когато малката се роди, което ще е съвсем скоро! :) Приемам идеи, може и разбира се в електронен вариант да бъде споделено, защото от болницата и в еуфорията ще е трудно и на мен и на таткото да съобщаваме!

07 Сеп 2015, 16:48

Мони, как казахте на близките, успя ли да се справиш със запазването на тайната, или фейсбук гръмна твърде бързо?

08 Сеп 2015, 16:37

Когато имам бебе ще им пратя писма по пощата ;)

15 Сеп 2015, 10:37

Едни приятели много готино направиха - на сватбата си тя му каза, че е бременна така разбраха и всички гости, а той пича щеше да припадне там. :lol:

16 Окт 2015, 13:36

Andrey написа:Едни приятели много готино направиха - на сватбата си тя му каза, че е бременна така разбраха и всички гости, а той пича щеше да припадне там. :lol:

Еха, много мило наистина, особено ако и двамата са очаквали с нетърпение да станат родители, защото доста мъже са неподготвени много често. :roll:

16 Окт 2015, 16:52

И на мен идеята със сватбата много ми хареса, забавно звучи :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4