Как да кажем на роднини и приятели, че очакваме бебе?

Искамe бебе - бременност, моментът на раждането, майчинство, проблемно забременяване и ин витро, осиновяване и приемна грижа

Re: Как да кажем на роднини и приятели, че очакваме бебе?

Мнениеот viking » 16 Окт 2015, 17:03

Kremiliya написа:
Andrey написа:Едни приятели много готино направиха - на сватбата си тя му каза, че е бременна така разбраха и всички гости, а той пича щеше да припадне там. :lol:

Еха, много мило наистина, особено ако и двамата са очаквали с нетърпение да станат родители, защото доста мъже са неподготвени много често. :roll:

Да, ние и двамата бяхме много неподготвени, жената изпрати някакви малоумно-забавни картички на роднините, след което заваляха честитки във фейса! :oops: Лошо ми става само като се сетя, един ден съм дал пас, ако детето пита как майка му е казала на роднините, че е бременна! :lol:
viking

Мнениеот Anka » 19 Окт 2015, 13:51

хахаха защо чак толкова сериозно и мащабно се споделя. Майка като забременя каза на роднините като се виждаше с тях, нищо специално. И то даже вече като беше в 5 месец ;)
Аватар
Anka

Мнениеот Kaya » 20 Окт 2015, 09:42

Не е много трудно да се похвали човек. :) Ние съобщихме съвсем скоро, понеже живеем далеч от роднините. ;) Всяка година около 20 септември се събираме на някоя вила и им съобщихме, е то можеше и да не им казвам, понеже вече доста ми личи. :lol:
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот Monika_Spasova » 20 Окт 2015, 13:29

Тази новина както и да бъде поднесена винаги е страхотна и много мила. Няма някой, който да не се зарадва на новината, че семейството ще се увеличи, така че може и да не преигравате с похвалата. :)
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот mix_twix » 22 Окт 2015, 09:26

ПОдарете им по един биберон и да се сещат, че трябва да върнат подаръка и услугата. :lol:
Аватар
mix_twix

Мнениеот Mon_ton » 22 Окт 2015, 10:42

mix_twix написа:ПОдарете им по един биберон и да се сещат, че трябва да върнат подаръка и услугата. :lol:

Ако са много ще е сериозна инвестиция, но ще е много мило! Бях гледала едно такова видео, което беше страхотно, на един дядо муподариха биберон ит ой се разрева човека, много затрогващо :)
Аватар
Mon_ton

Мнениеот dDedov » 22 Окт 2015, 17:06

Mon_ton написа:
mix_twix написа:ПОдарете им по един биберон и да се сещат, че трябва да върнат подаръка и услугата. :lol:

Ако са много ще е сериозна инвестиция, но ще е много мило! Бях гледала едно такова видео, което беше страхотно, на един дядо муподариха биберон ит ой се разрева човека, много затрогващо :)

Аз пък не го разбирам, какво да биеш тъпан, че жена ти ще има дете, то в един момент, когато вече можеш да кажеш спокойно си претръпнал, а и започва да й личи
dDedov

Мнениеот nadqta » 23 Окт 2015, 12:56

Мисля, че е доста тематично...
creative-pregnancy-announcement-(11).jpg
creative-pregnancy-announcement-(11).jpg (20.77 KiB) Прегледано 557 пъти
nadqta

Мнениеот rabotnata pchela » 23 Окт 2015, 15:24

Идеята е супер, но ако го покажеш така на някое консервативно семейство, най-много радостната новина да бъде почернена от спор кой празнува хелоуин и защо. :lol:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Bambaa » 25 Окт 2015, 18:50

rabotnata pchela написа:Идеята е супер, но ако го покажеш така на някое консервативно семейство, най-много радостната новина да бъде почернена от спор кой празнува хелоуин и защо. :lol:

Е, голям праз, точно заради това бих го направила, въпреки че едва ли ще се усетят, че това е свързано със Хелоуин, обикновено са толкова щастливи, че забравят на кой свят са, камо ли такива неща да им минават през главите
Аватар
Bambaa

ПредишнаСледваща

Назад към Бременност, раждане и майчинство