Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
Правила на форума
Добави отговор

Re: Откривали ли сте до сега подтона на вашата кожа и на какво повлиява според вас той?

25 Ное 2015, 14:26

borkova написа:
Kaya написа:Това е много полезно, аз съм забелязала, че някои цветове не ми отиват и винаги съм се чудила защо така, въпреки че други доста по-различни и абсурдни ми стоят много по-добре. :)

Абе явно наистина има такова нещо, но не мога да го забележа за себе си...

Ми с всяко нещо и това така.:)

Re: Откривали ли сте до сега подтона на вашата кожа и на какво повлиява според вас той?

25 Ное 2015, 15:19

Lollipop написа:
borkova написа:
Kaya написа:Това е много полезно, аз съм забелязала, че някои цветове не ми отиват и винаги съм се чудила защо така, въпреки че други доста по-различни и абсурдни ми стоят много по-добре. :)

Абе явно наистина има такова нещо, но не мога да го забележа за себе си...

Ми с всяко нещо и това така.:)

Да, наистина е вярно и много ме е яд, например много обичам червено, ама точно на циганка приличам с него, никак не ми стои добре, а напоследък толкова красиви червени дрехи виждам, как няма да ме е яд!

02 Дек 2015, 16:49

Аз също харесвам червеното, но дори и на лак за нокти не мога да свикна с него и го избягвам, явно не е моят цвят. :(

02 Дек 2015, 18:00

Kremiliya написа:Аз също харесвам червеното, но дори и на лак за нокти не мога да свикна с него и го избягвам, явно не е моят цвят. :(

Всеки цвят, като начало, си има своето усещане, т.е. ние хората сме го предали, да кажем черното, червеното, златното са по-официални, всичко в дворците е червено и златно, ако не сте обърнали внимание, в момент и в църквите е така... затова ни се струва, че не може да свикнем на някои цветове!

03 Дек 2015, 12:04

Не мога да се съглася, че го приемаме за по-официално и затова не свикваме с него. :)

03 Дек 2015, 14:33

Не е така, аз също не нося червени лакове и подобни, не ми стоят добре, нито червено червило. Просто изглеждам странно, докато с други цветове, дори и различни се възприемам.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2