Какви процедури правите вечер, за да изглеждате красиви на сутринта?

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Какви процедури правите вечер, за да изглеждате красиви на сутринта?

Мнениеот sofi_black » 24 Фев 2015, 17:42

Вече не винаги полагам някакви сериозни грижи за лицето си – измивам и си слагам кремче. Но виждам разликата, когато съм наспана и в случаите, когато само съм дремнала 3-4 часа! :(

Знам, че някои дами си слагат някакви маски за през нощта, други пък сутрин си правят, аз нямам много време за всичко това, но пък искам да изглеждам добре, когато стана сутрин и съм нямала много време за сън! :!:
dimineata.jpg
dimineata.jpg (15.37 KiB) Прегледано 3579 пъти

Интересно ми е да споделите какви тайни процедури правите вечер, за да може да се събудите красиви на следващата сутрин, :?: колко време ви отнема всичко това и не предпочитате ли да си поспите още половин час, вместо да го прекарвате правейки си маски? :roll:
Понеже съм голям мързел и това винаги ми е било проблем – недоспиването, но пък, когато се наспя съм ослепителна, например! :roll: :D
sofi_black

Re: Какви процедури правите вечер, за да изглеждате красиви на сутринта?

Мнениеот Harmony » 24 Фев 2015, 17:45

Нямаш шанс срещу безсънието, както и да го въртиш все ще изглеждаш недоспала, когато си, каквито и маски да слагаш, с каквито и кремове да се мажеш!
Аватар
Harmony

Мнениеот nadqta » 24 Фев 2015, 17:49

Кубче лед ме поосвежава, т.е. разбужда, ама никога не може да ти даде съня, който си пропуснала, наистина! :idea: И все пак различните хора - различно, на някои не им се отразява така!
nadqta

Мнениеот draga.mihova » 24 Фев 2015, 17:51

Аз си правя стягаща околоочна маска само с белтък, доста добре ми се отразява, пробвай - оставяш го да изсъгне и след това го отмиваш :idea:
draga.mihova

Мнениеот Anka » 24 Фев 2015, 17:54

Единствената процедура, която правя това е вечер да си легна да спя по на време, а не много много късно, на следващия ден изглеждам свежа и супер ;)
Аватар
Anka

Мнениеот M.Tasheva » 24 Апр 2015, 16:24

Вечер след като си махна грима и след като се изкъпя си почиствам лицето, слагам околоочен крем, крем за лице, след това с рициново масло си мажа веждите и миглите, слагам си кокосово масло на устните, пръскам си косата с хининова вода и това е в общи линии :) Звучи дълго, но всъщност не е точно така :idea:
M.Tasheva

Мнениеот Грохот » 27 Апр 2015, 16:11

Важно е да се използва и нощен крем според мен, все пак той е по-богат на витамини и кожата ти има време да ги абсорбира и да се регенерира, а хидратиращия крем сутрин освежава кожата и я прави сияйна, но това си зависи и от подхранването нощем :idea:
Грохот

Мнениеот dejavu » 29 Апр 2015, 16:42

Най-шокиращото е жените да си лягат с грим, друго как да е, може и да не се намажеш с нищо, но поне да си почистил това лице :twisted:
dejavu

Мнениеот Lyomi » 30 Апр 2015, 10:27

С какви ли не кремове опитах да се мажа, ами сутринта все съм подпухнала със зачервени очи и недоспала, не мога да се преборя с това! :evil:
Lyomi

Мнениеот Anka » 30 Апр 2015, 16:07

dejavu написа:Най-шокиращото е жените да си лягат с грим, друго как да е, може и да не се намажеш с нищо, но поне да си почистил това лице :twisted:

И аз понякога си лягам с грим, ако много ме мързи да го махна, не съм усетила кожата ми да се е сринала чак. :)
Аватар
Anka

Следваща

Назад към Козметика и грим