Срещнах в един сайт много интересна рецепта за лазаня със спанак и понеже съм от старото поколение си записах в моя тефтер как се прави плънката. Корите в рецептата бяха домашни, но реших, че няма да си играя да ги правя, затова записах рецептата с готови.
Сега пък ме загложди защо да не си направя сама домашни кори, имам достатъчно време, а сега ми дойде и настроението! Понеже видях само продуктите за тестото, не съм се задълбочавала в самото им приготвяне и точенето на корите, но предполагам, че ще са подобни като за домашна баница, нали?
Много се надявам някой живущ в Италия или поне повече на Ти с корите за лазаня да се отзове с неговата рецепта и начин на приготвяне на корите за лазаня! И най-вече си чакам препоръки за това как могат да станат толкова тънки и предполагам вкусни, корите?