Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
Правила на форума
Добави отговор

Re: Най-бързият и ефектен грим, който можете да си направите?!

21 Апр 2015, 16:50

Най-бързо се гримирам със сенки и спирала - бързо и лесно :)

22 Юли 2015, 14:57

За мен любимият ми грим си остава котешкия поглед. :) Красиво и ефектно.

12 Дек 2017, 12:55

използвам основа за грм, малко бб крем за лицето за да уравновеся тена, нанасям сенки и малко очна линия, довършвам със спирала, леко червило и малко молив на веждите, за 15 минути съм налиния и за най-важното събитие. По-ежедневно, ползвам само бб крема и спирала с малко черен молив.

21 Мар 2018, 18:15

Мисля, че една спирала и един гланц са напълно достатъчни. Така хем ще изглеждаш добре, хем ще може да запазиш естествен вид. Пък и сега е на модата натуралното, така че... давай смело напред с гланца и спиралата

21 Мар 2018, 18:27

Взимайки предвид колко белези имам по лицето съм станала майстор на конторирането.
Мога да докарам вид на мн свежа и симпатична дама в рамлктие на 5 минути и да нося 1см шпакловка на него, за да скрия ужаса, който представлява кожата ми. Тогава не ми трябва друг грим. Не слагам сенки, червила и не очертавам вежди, защото съм скрила най-съществения проблем.

27 Мар 2018, 17:34

Тънка очна линия, едно червило и си ти :grin:

28 Мар 2018, 09:23

Малко крем за лице, малко фон дю тен, молив за вежди, спирала и малко червило - всичко за 15 минути. Ако искам да съм малко по-направена, добавям и очна линия, но тя отнема доста време.

28 Мар 2018, 09:37

Mona_L написа:Малко крем за лице, малко фон дю тен, молив за вежди, спирала и малко червило - всичко за 15 минути. Ако искам да съм малко по-направена, добавям и очна линия, но тя отнема доста време.

На мен изобщо не ми отнема време, даже 15 минути за грим ми се вижда твърде много! Макар че аз не ползвам фон дьо тен нито молив за вежди, но при положение, че си намажеш лицето с цвят, разбираемо да трябва молив за вежди да ги покаже малко поне.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2