Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.
19 Юни 2015, 12:56
Дали ми е толкова мръсен езика? Добре де, не ви ли и де да повърнете като си търкате езика? Пробвала съм с обратната страна на четката за зъби беше ужасно :
19 Юни 2015, 15:38
И на мен ми е неприятно, ама търкам от време навреме какво да се прави
19 Юни 2015, 16:15
S_Milenska написа:А как се разбира, че езикът е идеално почистен и в него няма никакви токсини?

Когато стане розов, но при мен това не може да се случи, всяка сутрин го стържа, а сутрин и вечер го четкам и няма никаква разлика
21 Юни 2015, 12:07
Коцева написа:S_Milenska написа:А как се разбира, че езикът е идеално почистен и в него няма никакви токсини?

Когато стане розов, но при мен това не може да се случи, всяка сутрин го стържа, а сутрин и вечер го четкам и няма никаква разлика

Е ти с толкова четкане, как да го видиш мръсен
10 Юли 2015, 10:12
Lollipop написа:Това не бих го правила, няма ли да боли? Дали силно се натиска, слага ли се нещо, или само вода?!

Не боли, но е неприятно, на мен ми се повдига.
10 Юли 2015, 14:59
Kaya написа:Lollipop написа:Това не бих го правила, няма ли да боли? Дали силно се натиска, слага ли се нещо, или само вода?!

Не боли, но е неприятно, на мен ми се повдига.
Е какво толкова има, не е особен неприятно, по-скоро отнема време!
10 Юли 2015, 15:16
Всяка сутрин и вечер си стържа езика. В началото е странно, но се свиква с усещането.
10 Юли 2015, 16:51
dinkog написа:Всяка сутрин и вечер си стържа езика. В началото е странно, но се свиква с усещането.
А защо и вечер, не се ли престъргваш, аз веднъж опитах и много ме заболя, от тогава не съм пробвала
01 Сеп 2015, 15:29
Аз си търкам езика сутрн, не знам защо съм решила, че през нощта стават някакви чудеса в устата ми, напоследък го правя по-често, не намирам обаче никаква разлика.
02 Сеп 2015, 14:45
Мисля да започна да го правя сега след като родих сякаш се чувствам, че имам много за изстъргване от себе си.