За какво да НЕ си даваме пари в козметичните магазини?

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

За какво да НЕ си даваме пари в козметичните магазини?

Мнениеот Ваня Стойчева » 04 Мар 2015, 21:54

Все по-често попадам на продукти в козметичните магазини, които си купувам, а после остават на рафта в банята и не използвам до край, защото не намирам смисъл. :roll:

iStock_000008155027XSmall1.jpg
iStock_000008155027XSmall1.jpg (54.14 KiB) Прегледано 1635 пъти

Подобни неща са да речем балсамите за устни, които така и не ползвам, когато мина повече време, защото усещам, че не е имало разлика изобщо и не са ми помогнали. :arrow: И разбира се като ударя чертата накрая даваме едни пари, които не използваме. Затова се чудя, за какви други неща е добре да не даваме парите в козметичните магазини, а по-добре да заменим с домашни или може би да използваме други варианти на продуктите. :?:
Какви са вашите съвети, за какво да НЕ даваме пари в козметичните магазини, от както не сте доволни, а от какво сте доволни повече?
Аватар
Ваня Стойчева

Re: За какво да НЕ си даваме пари в козметичните магазини?

Мнениеот rabotnata pchela » 04 Мар 2015, 22:37

Пф, най-мразя да си купувам безсмислени неща, а постоянно го правя сякаш! :mrgreen: Вземам много често разни лосиони, които после не ми харесват или кремовете ми обикновено остават, никога не ги ползвам до край. Предпочитам натуралните съставки, но това е сякаш без значение, защото винаги си купувам. :lol:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот mix_twix » 04 Мар 2015, 23:11

О, жените определено имат нужда от пояснения и подобна тема, моля ви се, не заемайте половината бяна, няколко равта в спалнята и поне 2 шкафа във всекидневната с продукти, които по-скоро не използвате :) :lol: :lol: :lol:
Аватар
mix_twix

Мнениеот Pipilota » 04 Мар 2015, 23:25

Не купувам много неща, за щастие на робувам много на лудостта, много често ми се случва да НЕ се поддавам на абсурдите, които ми се въртят в главата :lol: :lol: :lol:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Локумът » 05 Мар 2015, 11:20

mix_twix написа:О, жените определено имат нужда от пояснения и подобна тема, моля ви се, не заемайте половината бяна, няколко рафта в спалнята и поне 2 шкафа във всекидневната с продукти, които по-скоро не използвате :) :lol: :lol: :lol:

Мдам, много си прав, горе долу така изглежда една къща, в която има жена и лошото е, че нещата никога не намаляват, а стават все повече и повече, после как да не кажеш, че не ги ползват? Но според дамите няма такова, което да им е излишно! :roll:
Аватар
Локумът

Мнениеот Lili_pili » 05 Мар 2015, 12:50

Мисля, че маските за лице са лоша покупка, защото може да си направим домашни с натурални продукти, които много по-голям ефект имат върху кожата. :) Затова не давам пари за маски за лице.
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili

Мнениеот Nightmare » 05 Мар 2015, 12:59

Последния път бях доста упорита с една маска за коса, 500 мл. - нямаше свършване, но и ефект нямаше :( :( тъжна история, но защо въобще се надяваме на чудеса, захабената коса нищо не може да я върне, само ножицата помага, за да изглеждаш прилично!
Nightmare

Мнениеот Kaya » 05 Мар 2015, 13:03

Nightmare написа:Последния път бях доста упорита с една маска за коса, 500 мл. - нямаше свършване, но и ефект нямаше :( :( тъжна история, но защо въобще се надяваме на чудеса, захабената коса нищо не може да я върне, само ножицата помага, за да изглеждаш прилично!

Така е, но никой не иска да си реже косата... всички милеем по нея :)
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот silver933 » 05 Мар 2015, 13:28

У нас всичко се купува, всякакви безумни неща, това е истината, на жените ви е слабост да купувате всичко. Последно и тя си купи някакъв спрей за сухи краища на косата, пръска се 3 месеца, остана половин флакон и се подстрига. :mrgreen:
Аватар
silver933

Мнениеот rabotnata pchela » 05 Мар 2015, 16:16

mix_twix написа:О, жените определено имат нужда от пояснения и подобна тема, моля ви се, не заемайте половината бяна, няколко равта в спалнята и поне 2 шкафа във всекидневната с продукти, които по-скоро не използвате :) :lol: :lol: :lol:

Ми това е положението и точка. Иначе какви жени ще сме, ако не поддържаме козметичната индустрия? :mrgreen:
Аватар
rabotnata pchela

Следваща

Назад към Козметика и грим