Snejna написа:Признавам си, че не обичам да чета, но разбира се го правя главно по задължение, приказките учат децата на различни неща, но не мисля, че едва ли не им чертаят бъдещето.
rabotnata pchela написа:Сег акто се замисля, някои приказки са и много прехвалени, според мен. Като почнем от малкия принц, казват, че е едва ли не най-великата книга, за мен не е така. Според мен тази книга не я разбират по онзи възвишен начин, по който литераторите са решили, че авторът е искал да каже. Като цяло не съм ѝ почитател, на какво да науча детето си от нея?Не разбирам кое е онова велико нещо в нея, никога не съм я харесвала, а съм я чела 3-4 пъти, нали уж няколко пъти трябвало да се прочете, бла бла
)
Kaya написа:rabotnata pchela написа:Сег акто се замисля, някои приказки са и много прехвалени, според мен. Като почнем от малкия принц, казват, че е едва ли не най-великата книга, за мен не е така. Според мен тази книга не я разбират по онзи възвишен начин, по който литераторите са решили, че авторът е искал да каже. Като цяло не съм ѝ почитател, на какво да науча детето си от нея?Не разбирам кое е онова велико нещо в нея, никога не съм я харесвала, а съм я чела 3-4 пъти, нали уж няколко пъти трябвало да се прочете, бла бла
)
е ти ако се осланяш на логиката, че на теб не ти харесва, никога нищо няма да прочетеш на детето
Назад към Възпитание, грижа и съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта