Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
28 Сеп 2016, 10:41
Винаги възниква въпроса кой/коя е този/тази и защо иска да станем приятели, нали

?
28 Сеп 2016, 14:02
mangusta написа:Винаги възниква въпроса кой/коя е този/тази и защо иска да станем приятели, нали

?
А'а! А как се сприятеляват хората с който сварят из нета, не ги знам, при положение, че виждаме какви откачалки има от всякъде..
29 Сеп 2016, 12:58
Ама това не е само във фейсбука. Вече и в инстаграм непознати почват да пращат съобщения за запознанства. Луда работа.
29 Сеп 2016, 13:28
Луда работа е за този, който не се занимава с такива неща, за другите си е още един начин за пробване и нещо нормално

.
29 Сеп 2016, 13:40
Neven498 написа:Ама това не е само във фейсбука. Вече и в инстаграм непознати почват да пращат съобщения за запознанства. Луда работа.
Там не знам как точно стои положението с инстаграм понеже нямам, но не знаех, че и там може да се комуникира,мислих, че са само снимки,но явно хората си търсят запознанства навсякъде. Не знам с каква цел главно - секс или сериозно познанство..
29 Сеп 2016, 14:14
Не знам вече, как успяват повечето да си постигнат и този дък фейс.. и това се харесва явно много.
23 Май 2017, 11:52
marsu написа:Не знам вече, как успяват повечето да си постигнат и този дък фейс.. и това се харесва явно много.
Има си дори начини и публикации, видеа за това, как да се постигне правилната такава физиономия и форма на устните, представяш ли си?
21 Юли 2017, 15:08
Няма да отмине модата със селфитата. На мен са ми много смешни снимките, които се правят "все едно друг ме снима", а то в очилата се вижда отражението на ръката.
26 Юли 2017, 11:03
В наши дни поне по 2-3 снимки на ден ако не се направят, то деня е минал напразно. Трябва да има постоянно публикуване на снимки, показване на яденето, на пиенето, кой какво е казал, иначе деня не може да мине.
26 Юли 2017, 14:30
Всички ги отричаме селфитата, ама всеки си прави , от време на време щракаме по една снимка и то по няколко пъти, за да изберем най-добрата, която ни показва в толкова добра светлина, че ин ие самите не можем да се познаем.