analizatorka написа:Много нарциси по тоя свят, какво да правиш - човещинка!
Andrey написа:analizatorka написа:Много нарциси по тоя свят, какво да правиш - човещинка!
Ми желанието да се виждаме и показваме е безкрайно. не знам ако я нямаше соцалната мрежа нямаше да е такова положението сякаш.
Kaya написа:Andrey написа:analizatorka написа:Много нарциси по тоя свят, какво да правиш - човещинка!
Ми желанието да се виждаме и показваме е безкрайно. не знам ако я нямаше соцалната мрежа нямаше да е такова положението сякаш.
Пак щяхме да намерим начин, но щеше да е по-ограничено. Селфитата ги имаше и преди, с тая разлика, че в момента се показват ежедневно. Мен ме дразни по-скоро модата да са напълно идентични и с дъкфейс.
nefertiti написа:
И мода за снимка в огледалото в банятаНо там поне има и забавни.
По-скучни са снимките на "какво ям в момента"
Rali_hr написа:nefertiti написа:
А, не мога да се съглася, аз черпя идеи с какво да си храня домучадието от такива снимки в няколко групи.
Иначе на мен лично са ми противни снимките на момичета, които не се усмихват естествено. :) Помня снимка на няколко познати, нагласени, напудрени, опънати и се снимат супер намръщени, знаеш модерното лице.. :D И иначе написали "супер си изкарааамеееееееее" с 94324923 емотикона отстрани. Направо по лицата им личеше, че им е супер яко.![]()
![]()
![]()
balsam написа:Rali_hr написа:nefertiti написа:
А, не мога да се съглася, аз черпя идеи с какво да си храня домучадието от такива снимки в няколко групи.
Иначе на мен лично са ми противни снимките на момичета, които не се усмихват естествено. :) Помня снимка на няколко познати, нагласени, напудрени, опънати и се снимат супер намръщени, знаеш модерното лице.. :D И иначе написали "супер си изкарааамеееееееее" с 94324923 емотикона отстрани. Направо по лицата им личеше, че им е супер яко.![]()
![]()
![]()
Снимките са едно, но как разбираш какво има в сниманата чиния, с какви продукти е приготвено?
Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта