nefertiti написа:Много от тях са просто деца, които имитират чуждо поведение. Т.е., проблемът не е в показаното, а в поведението и отношението.
А големите кого имитират, за да показват подобни снимки? Тях кое ги кара да се изтипосват по този начин?
nefertiti написа:Много от тях са просто деца, които имитират чуждо поведение. Т.е., проблемът не е в показаното, а в поведението и отношението.
nefertiti написа:Ми те са малко по-пораснали деца, отново е проблем в поведението и отношението. А не в това дали има гърди, устни, форми и тн.
Ваня Стойчева написа:nefertiti написа:Ми те са малко по-пораснали деца, отново е проблем в поведението и отношението. А не в това дали има гърди, устни, форми и тн.
Всичко е за борбата за лайкове, за да могат да станат по-харесвани. По-странно ми е, как се появяват разни малки деца на по 13-15 години, които се снимат доста предизвикателно.
nefertiti написа:Там е родителския момент, да запознаят децата с рисковете от прекаленото показване в социални мрежи. Не само физически, но и личната информация, която разкриват.
Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта