Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Селфито – новото модерно психическо разстройство? :)

13 Апр 2016, 13:56

С толкова педофили, които се навъдиха и факта, че нашите деца ги учим от малки да са красиви, с какво друго могат да изпъкнат?

14 Апр 2016, 10:56

Ученето да са красиви не значи, че са учени да са вулгарни.

14 Апр 2016, 13:49

tinkerbell написа:Ученето да са красиви не значи, че са учени да са вулгарни.

Много си права, едно е обаче да се поддържаш, да подчертаваш естествената си красота, друго е да се филмираш от малка в идеални мерки, да имаш богат мъж и т.н. са все неща, които те побъркват и водят до желанието да бъдат оценена красива жена, с много последователи и богати мъже, които да въздишат по теб. В материалния свят се побъркахме да забравим кой какво трябва да цени в стойността.

14 Апр 2016, 14:04

nefertiti написа:rabotnata pchela
Основен проблем, според мен, е че решават да получат внимание като към сексуален обект на една много ранна възраст (не само в социални мрежи, но и в ежедневието с неподходящи гримове, деколтета). Въпросът е от къде идва тази нужда

За да се възприемаш като сексуален обект и да имаш желание да се показваш като такъв значи някой ти е показал, че те възприема по този начин и очаква това от теб. Като се огледаме, навсякъде има секс около нас и децата ни и нямам предвид чисто физическото действие. Вижте рекламите, клиповете, филмите. Сексът се търси и се предлага. Така израстват децата, това виждат и това правят. Най-лесно е да се плъзнеш за тях по лесно достъпното - като почнеш от тежкия грим и деколтето. Как една майка да обясни на дъщеря си, че не трябва така да се гримира, облича и държи, като контраотговорът е всички така правят и това обличат? Това си е ежедневна борба.

14 Апр 2016, 14:26

Ами всичко е секс, защото той продава ;) Децата това виждат.. какво да се прави. :) И аз съм от децата и за си слагам провкативни снимки и събирам лайкове :D

15 Апр 2016, 12:09

Lisica написа:Ами всичко е секс, защото той продава ;) Децата това виждат.. какво да се прави. :) И аз съм от децата и за си слагам провкативни снимки и събирам лайкове :D

Ти като си дете и знаеш, че секса продава, какво ще си купиш с него? Много ми е любопитен отговора ти.

15 Апр 2016, 12:59

Дъщеря ми е на 13 и почна вече и тя да си слага гланц, да се подчертава с черен молив очите, спирала по малко направо е ужас. Изправят ми се косите от нея. :cheerleadersmileygirl: А тя се кипри и се снима във фейса. Но напоследък взех да и проверявам фейсбука. :) Тя знае да не отговаря на непознати и да не пише с никой, който не ѝ е приятел. Баща ѝ е малко шашав та определено им взел страха.

20 Апр 2016, 13:22

Rali_hr написа:Дъщеря ми е на 13 и почна вече и тя да си слага гланц, да се подчертава с черен молив очите, спирала по малко направо е ужас. Изправят ми се косите от нея. :cheerleadersmileygirl: А тя се кипри и се снима във фейса. Но напоследък взех да и проверявам фейсбука. :) Тя знае да не отговаря на непознати и да не пише с никой, който не ѝ е приятел. Баща ѝ е малко шашав та определено им взел страха.

Вече е пораснало момиче, и тя като теб иска да се цапоти и да изглежда добре :grin: . Неизбежно е. Все искат да се покажат, да парадират с порастването си :mrgreen:

20 Апр 2016, 17:35

Като малки искат да изглеждат големи, а след някоя друга годинка пък ще се чудят как да изглеждат отново малки ...

20 Апр 2016, 20:48

Neven498 написа:Като малки искат да изглеждат големи, а след някоя друга годинка пък ще се чудят как да изглеждат отново малки ...

Офф... това е най-абсурднито, което ни се случва. Уж съм младолика, но днес една ме припознала с една възрастна лелка.. фиууу
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14