Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Селфито – новото модерно психическо разстройство? :)

07 Мар 2016, 16:15

nefertiti написа:Еee, ти говориш за друго. Женати ти снима, за да оналедява накакви инстукции, разменят някакви съвети. А не е като снимките на какво си си поръчал в ресторанта или какъв сандвич си си купил. Общо взето аналогични на селфито пред огледалото в банята. Ето, че и при храната има снимки и снимка, както и при селфирата, селфи и селфи. Едни безмилени, докато други си имат основание.

Е, аз мисля, че има огромно значение селфито в тоалетната. :lol:

11 Мар 2016, 12:27

За хумористичните страници из социалните мрежи ли? :grin:

11 Мар 2016, 13:24

Локумът написа:
nefertiti написа:Еee, ти говориш за друго. Женати ти снима, за да оналедява накакви инстукции, разменят някакви съвети. А не е като снимките на какво си си поръчал в ресторанта или какъв сандвич си си купил. Общо взето аналогични на селфито пред огледалото в банята. Ето, че и при храната има снимки и снимка, както и при селфирата, селфи и селфи. Едни безмилени, докато други си имат основание.

Е, аз мисля, че има огромно значение селфито в тоалетната. :lol:

Зависи какво точно снимаш в тоалетната. :mrgreen: Ама каквото и да снимаш, все е тъпо и безсмислено.

11 Мар 2016, 13:31

nefertiti написа:За хумористичните страници из социалните мрежи ли? :grin:

на тях всички сме им големи почитатели. :mrgreen:

11 Мар 2016, 14:10

Andrey написа:

Нека не ставаме "протагонисти" :+1:

12 Мар 2016, 14:14

Neven498 написа:
Andrey написа:

Нека не ставаме "протагонисти" :+1:

Всеки е такъв в собствената си история и живот, но не е нужно ние да сме свиделети на това :grin:

12 Мар 2016, 14:39

В този котекст са ми най-забавни отраженията отзад .Пазни небивали декори, а на преден план нацупена и изкълчотена мацка гледа страстно :))

15 Мар 2016, 15:18

Има обаче и нова мода, особено извън България е доста популярна в момента. Много хора, без значение от пола се снимат насам натам и искат после от някой техен познат или изобщо някой човек, който се занимава с фотошоп да им оправи снимките - да ги постави в басейн, да ги постави на място, където да изглеждат секси или в разгара на купона, а всъщност са вкъщи в банята. :lol:

16 Мар 2016, 13:03

Амазон щяли да въвеждат плащане със селфи. Намигваш в обектива и потвърждаваш поръчката :)

17 Мар 2016, 16:22

nefertiti написа:Амазон щяли да въвеждат плащане със селфи. Намигваш в обектива и потвърждаваш поръчката :)

Ако мигнеш без да искаш? Бая хора ще изгорят, ще се поръчва на поразия. Добре са го измислили :mrgreen: .
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 14