Вчера свекито ми донесе две огромни торби с костеливи орехи и предполагам, че сега очаква да седна и да чукам на сина й от тях! Не казвам, че ще ги изхвърля, ще ги оползотворя, разбира се, но се надявах да има някакъв начин, по който да ги направя по-мекички.
Ама тази жена си ме мрази наистина, освен че са костеливи орехите са и такива дребнички, дето направо ти идеш да замеряш някого с тях!

- walnuts.jpg (13.79 KiB) Прегледано 3102 пъти
Зная, че самите ядки е добре да се накисват във вода преди да се ядат, а и стават много мекички и вкусни, като пресни,

но костеливите черупки нямам идея дали има начин, по който могат да се изчистят по-лесно!
Ще съм много благодарна да ми дадете някакви съвети, с които да успея да изчистя по-лесно костеливите орехи от черупките!
