17 Апр 2015, 13:50
renetka написа:Аз съм на мнение, че почти всичко може да е полезно, когато е направено с хубави продукти и по полезен начин...
21 Апр 2015, 10:37
Леля Живка написа:renetka написа:Аз съм на мнение, че почти всичко може да е полезно, когато е направено с хубави продукти и по полезен начин...
Примерно готвиш мусака на пара?
21 Апр 2015, 11:00
21 Апр 2015, 12:12
Kremiliya написа:А как правите кюфтета от кайма смляна пред вас?Сериозно питам, на мен винаги ми става месото на парчета..
21 Апр 2015, 12:25
Bass написа:Kremiliya написа:А как правите кюфтета от кайма смляна пред вас?Сериозно питам, на мен винаги ми става месото на парчета..
Смесваш каймата с една навлажнена филия хляб и предварително леко запържен лук,нарязан на ситни кубченца. Може да оваляш кюфтенцата в галета.
21 Апр 2015, 12:32
dessiblond написа:Bass написа:Kremiliya написа:А как правите кюфтета от кайма смляна пред вас?Сериозно питам, на мен винаги ми става месото на парчета..
Смесваш каймата с една навлажнена филия хляб и предварително леко запържен лук,нарязан на ситни кубченца. Може да оваляш кюфтенцата в галета.
И аз правя кюфтенцата по същия начин, но тук важно е яйцето, за да не ти се пръснат, не толкова хлябътА като стана въпрос за кюфтенца и сандвичи, много обичам да си правя по този начин, като нарязвам на филийки кюфтенцето, така правя и на сина ми, любимите сандвичи са му
21 Апр 2015, 12:39
27 Апр 2015, 15:58
27 Апр 2015, 16:05
Bass написа:Kremiliya написа:А как правите кюфтета от кайма смляна пред вас?Сериозно питам, на мен винаги ми става месото на парчета..
Смесваш каймата с една навлажнена филия хляб и предварително леко запържен лук,нарязан на ситни кубченца. Може да оваляш кюфтенцата в галета.
27 Апр 2015, 16:53