Вечеряте ли сандвичи, а какви са възможните им здравословни разновидности, които можем да предложим и на децата си?

Супер храни, здравословно пазаруване, качествени и полезни продукти, начин на хранене

Re: Вечеряте ли сандвичи, а какви са възможните им здравословни разновидности, които можем да предложим и на децата си?

Мнениеот Malina » 30 Апр 2015, 16:35

kauda написа:Разбира се, че е добре децата да имат нещо за вечеря из а хапване, но не пречи да ядат и сандвичи, но в много случаи, нека да си го кажем честно, даваме само колбас, хляб, масло/лютеница/майонеза/нещо и кашкавал. :)

Аз като си правя сандвичи рядко си слагам голяма чиния със салата, просто не ми се връзва :mrgreen:
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Re: Вечеряте ли сандвичи, а какви са възможните им здравословни разновидности, които можем да предложим и на децата си?

Мнениеот Slavena » 30 Апр 2015, 16:53

Аз правя сандвич от салам маргарин и хляб и това е.
Slavena

Мнениеот kauda » 02 Май 2015, 19:16

Malina написа:
kauda написа:Разбира се, че е добре децата да имат нещо за вечеря из а хапване, но не пречи да ядат и сандвичи, но в много случаи, нека да си го кажем честно, даваме само колбас, хляб, масло/лютеница/майонеза/нещо и кашкавал. :)

Аз като си правя сандвичи рядко си слагам голяма чиния със салата, просто не ми се връзва :mrgreen:

И аз рядко си позволявам сандвичи и определено не е като да ям един сандвич и много салата, да не се лъжем! :) Слагам 2-3 резена краставица и листо маруля и хоп манджа хаха :)
Аватар
kauda

Мнениеот Pipilota » 02 Май 2015, 20:57

По това време на годината не би трябвало да имаме оправдания да ядем вредна храна! :) Все пак една салата да си направим с 2 филии черен хляб и можем да се навечеряме и веднага влиза в графа бързо лесно вкусно! :)
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Yunona » 03 Май 2015, 14:19

Pipilota написа:По това време на годината не би трябвало да имаме оправдания да ядем вредна храна! :) Все пак една салата да си направим с 2 филии черен хляб и можем да се навечеряме и веднага влиза в графа бързо лесно вкусно! :)

Абсолютно права си, Пипи :) Не е нужно всеки ден да се правим на мастър шеф в кухнята. Салата с каквото има в хладилника (въпрос на навик е да се поддържа определен минимум) и препечена черна филийка ми е любима комбинация за топлите вечери.
За жените казват, че можели от нищо да направят три неща - салата, шапка и скандал. Никак не ме бива в шапките, но за останалите две неща винаги може да се разчита на мен :)
Yunona

Мнениеот Krum » 03 Май 2015, 14:38

:lol: Е това не го знаех, но наистина в скандалите жените сте ненадминати! :)
Аватар
Krum

Мнениеот sofi_black » 04 Май 2015, 13:38

renetka написа:Брускетиииии, ммммммммм ;)

Хммм... та какво за брускетите, правила ли си домашни? Много любимо допълнение ми е към биричка, ама повече дебелея от тях, отколкото от самата бира, така че бих опитала да приготвя домашни, ама другата зима, дотогава ще го караме на мастика с таратор :lol:
sofi_black

Мнениеот renetka » 04 Май 2015, 14:39

sofi_black написа:
renetka написа:Брускетиииии, ммммммммм ;)

Хммм... та какво за брускетите, правила ли си домашни? Много любимо допълнение ми е към биричка, ама повече дебелея от тях, отколкото от самата бира, така че бих опитала да приготвя домашни, ама другата зима, дотогава ще го караме на мастика с таратор :lol:

Правя да :) Домашни - не знам какво имаш предвид...с купешки хляб :) И като хлябът ти е хубав, черен няма проблем с килата (като изключим, че аз мога цял хляб на омета :lol: ).
renetka

Мнениеот rabotnata pchela » 04 Май 2015, 15:01

Аа, аз съм си правила домашни брускети! БЯХА ЖЕСТОКИ! От месенето до яденето всичко сама свърших! :mrgreen:
Аватар
rabotnata pchela

ПредишнаСледваща

Назад към Здравословно хранене