Супер храни, здравословно пазаруване, качествени и полезни продукти, начин на хранене
04 Май 2015, 16:41
renetka написа:Elica написа:А, да аз с 3 само не мога да се спра, а и качествен черен хляб от магазина... е има едни хляб, в който 6 филии са 2.50лв... ми не ям толкова качествен хляб.

Явиха се вече хубави хлябове в магазините...Поне при мен не е проблем

какъв хляб си купуваш ти?
04 Май 2015, 16:45
Ми по разни пекарни има хляб с квас примерно, но не е чак толкова трудоемко сами да си направите, като ама много, много искате да си хапвате истински хляб.
04 Май 2015, 16:57
Опитах се да се сетя как се казваше, но не мога да се сетя сега. С квас е, в едни хартиени пликчета е опакован. Взимам си с лимец, с коприва...300 грама е.
04 Май 2015, 19:53
renetka написа:Опитах се да се сетя как се казваше, но не мога да се сетя сега. С квас е, в едни хартиени пликчета е опакован. Взимам си с лимец, с коприва...300 грама е.
Ааа, ти сигурно живееш в някой голям град, у наше село такова няма

((
05 Май 2015, 10:04
И все пак сандвичите и баниците трябва да са само в краен случай за вечеря.

Не виждам защо да са по-добър вариант отколкото една манджа с грах, която става за 20 минути
05 Май 2015, 11:56
Pipilota написа:И все пак сандвичите и баниците трябва да са само в краен случай за вечеря.

Не виждам защо да са по-добър вариант отколкото една манджа с грах, която става за 20 минути

Бе по-вкусни са саднвичите, отколкото която и да е манджа
05 Май 2015, 12:15
А, не има толкова много обикновени манджи, които са просто жестоки и супер вкусни!
05 Май 2015, 12:32
Аз също като всеки нормален човек много обичам сандвичи, но предпочитам да ги ям през деня, а вечер винаги готвя
05 Май 2015, 13:07
Kremiliya написа:Аз също като всеки нормален човек много обичам сандвичи, но предпочитам да ги ям през деня, а вечер винаги готвя

на мен не ми пречи по кое време ги хапваме, даже днес ще си нося на работа, с ъс сирене и саламм.
05 Май 2015, 13:28
Представата за сандвичи може и да днешния ми обяд - салата хляб вита хаха