Супер храни, здравословно пазаруване, качествени и полезни продукти, начин на хранене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Вечеряте ли сандвичи, а какви са възможните им здравословни разновидности, които можем да предложим и на децата си?

04 Май 2015, 15:14

Вие май имате предвид брускети тип Марети или Бейк Роуз ми се струва... :roll:

Re: Вечеряте ли сандвичи, а какви са възможните им здравословни разновидности, които можем да предложим и на децата си?

04 Май 2015, 15:39

renetka написа:Вие май имате предвид брускети тип Марети или Бейк Роуз ми се струва... :roll:

Това име лъже яко! Иначе въпросните брускети са много вкусни! Могат да се направят с всякаква смес отгоре, а понякога да си призная, си препичам хляб и си хапвам със спагетен сос. :lol:

04 Май 2015, 16:15

Mon_ton написа:Това име лъже яко! Иначе въпросните брускети са много вкусни! Могат да се направят с всякаква смес отгоре, а понякога да си призная, си препичам хляб и си хапвам със спагетен сос. :lol:

А?
А иначе брускетите не си ли се правят от хляб/багети? Аз намазвам филийките с чесън и зехтин и запичам на фурна. Отгоре-каквото сърце ти иска :)

04 Май 2015, 16:21

Брускети могат да бъдат и хлебчета с подправки, тип брускети марети, а и името май вече е плаващо понятие, но за поздрав и да ви събудя апетита ще ви дам една снимка от интернет пространството за идея за вечеря!
Bruschetta Trio 1.jpg
Bruschetta Trio 1.jpg (35.18 KiB) Прегледано 221 пъти

04 Май 2015, 16:23

Elica написа:Брускети могат да бъдат и хлебчета с подправки, тип брускети марети, а и името май вече е плаващо понятие, но за поздрав и да ви събудя апетита ще ви дам една снимка от интернет пространството за идея за вечеря!
Bruschetta Trio 1.jpg

Умирам! :shock: Това беше садистично ;)

04 Май 2015, 16:24

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Много вкусно, напоследък само такива неща искам да ям, хич не ми се хапват разни манджи, колкото по-бързо и по-лесно, толкова по-добре, но не е в графа диетично! :(

04 Май 2015, 16:27

renetka написа:
Elica написа:Брускети могат да бъдат и хлебчета с подправки, тип брускети марети, а и името май вече е плаващо понятие, но за поздрав и да ви събудя апетита ще ви дам една снимка от интернет пространството за идея за вечеря!
Bruschetta Trio 1.jpg

Умирам! :shock: Това беше садистично ;)

НАПЪЛНО :!: :lol: Поне вече зная какво да вечерям и какво да напазарувам за вечеря, тъкмо и приятелки ще идват да си правим парти... явно ще е сандвичарско и с бира, че виното няма да отива много :lol:

04 Май 2015, 16:27

Elica написа::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Много вкусно, напоследък само такива неща искам да ям, хич не ми се хапват разни манджи, колкото по-бързо и по-лесно, толкова по-добре, но не е в графа диетично! :(

Пак казвам, зависи. Ако изядеш трички и са от качествен, хубав черен хляб, не е никакъв проблем :)

04 Май 2015, 16:32

А, да аз с 3 само не мога да се спра, а и качествен черен хляб от магазина... е има едни хляб, в който 6 филии са 2.50лв... ми не ям толкова качествен хляб. :mrgreen:

04 Май 2015, 16:35

Elica написа:А, да аз с 3 само не мога да се спра, а и качествен черен хляб от магазина... е има едни хляб, в който 6 филии са 2.50лв... ми не ям толкова качествен хляб. :mrgreen:

Явиха се вече хубави хлябове в магазините...Поне при мен не е проблем :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 23