20 Мар 2015, 12:30
Yarost написа:Мога да да се похваля, че правя най-вкусният омлет със сирена.Рядко слагам някакъв колбас, но винаги добавям отгоре сос - най-често майонезен (да, знам, че не е полезен
). Става.... да си оближеш пръстите
20 Мар 2015, 13:20
23 Мар 2015, 17:55
28 Апр 2015, 12:54
S_Milenska написа:Я кажи как го правиш точно?А що се отнася до майонезата, то ясно, че не е полезна, но от време на време може, да не се правим на големи светци!
28 Апр 2015, 12:57
28 Апр 2015, 13:59
kauda написа:Онзи ден гледам, "Как да спестим с Джейми", разбира се винаги ми е интересно, когато каже "Само 2 паунда на порция", която за БГ са си близо 6лв и ХИЧ не е толкова пестеливо, но нищо! Та човекът направи 1 омлет, сигурно сложи минимум 200 грама сирена - различих чедър и пармезан, те бяха някакъв омесен микс.. Голямо пестене..) Но със сигурност омлетът е бил жесток!
28 Апр 2015, 16:47
kauda написа:Онзи ден гледам, "Как да спестим с Джейми", разбира се винаги ми е интересно, когато каже "Само 2 паунда на порция", която за БГ са си близо 6лв и ХИЧ не е толкова пестеливо, но нищо! Та човекът направи 1 омлет, сигурно сложи минимум 200 грама сирена - различих чедър и пармезан, те бяха някакъв омесен микс.. Голямо пестене..) Но със сигурност омлетът е бил жесток!
29 Апр 2015, 10:51
30 Апр 2015, 15:28
Rali_hr написа:А вие как точно приготвяте омлета, пържите ли първо плънката и след това да заливате с яйцата или разбърквате всичко заедно? Обръщате ли омлета, или само от едната страна запичате?
30 Апр 2015, 16:15