Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как приготвяте разнообразен и вкусен омлет? :)

07 Май 2015, 13:02

Зависи с какво ще е. Този със сирената - първо яйцата, но ако правя със някакви зеленчуци, които им трябва по-сериозна термична обработка - обратното.

07 Май 2015, 17:39

Yarost написа:Зависи с какво ще е. Този със сирената - първо яйцата, но ако правя със някакви зеленчуци, които им трябва по-сериозна термична обработка - обратното.

А с какви зеленчуци правиш? Аз май ползвам само сирене и кашкавал, малко гъби, колбас и това е. :roll:

03 Юли 2015, 14:28

Аз обичам да си хапвам омлет, не само с колбаси, но и с различни зеленчуци. Обожавам омлет с много сирене,кашкавал и малко броколи, велико е ;)

18 Юли 2015, 17:50

kauda написа:Аз обичам да си хапвам омлет, не само с колбаси, но и с различни зеленчуци. Обожавам омлет с много сирене,кашкавал и малко броколи, велико е ;)

Зарибяващо звучи не мога да отрека! :mrgreen:

11 Сеп 2015, 12:45

Онзи ден направих страхотен омлет само с пресни подправки - копът, магданоз и мащерка. :) Стана невероятен, бях сложила само късчета кашкавал вътре. :) Пробвайте, разбира се придружено с нарязано доматче :)

28 Сеп 2015, 13:42

Elica написа:Онзи ден направих страхотен омлет само с пресни подправки - копът, магданоз и мащерка. :) Стана невероятен, бях сложила само късчета кашкавал вътре. :) Пробвайте, разбира се придружено с нарязано доматче :)

Звучи мноого добре! :mrgreen: Идеално даже! :)

28 Сеп 2015, 14:38

Elica написа:Онзи ден направих страхотен омлет само с пресни подправки - копът, магданоз и мащерка. :) Стана невероятен, бях сложила само късчета кашкавал вътре. :) Пробвайте, разбира се придружено с нарязано доматче :)

Oт къде си намираш пресни подправки? :roll:

28 Сеп 2015, 14:48

Mon_ton написа:

Пресните подправки могат и по пазарчета и по големите супермаркети да се намеря, но какъв е твоят вариант на омлет като палачинка или вътре затваряш пълнежа? :roll:

10 Ное 2015, 16:01

Аз на омлета обикновено слагам или всичко директно в яйцаат, или ако има нужда от по-дълго готвене първо слагам сместта, после яйцата.

10 Ное 2015, 17:15

moni.sparrow написа:
Mon_ton написа:

Пресните подправки могат и по пазарчета и по големите супермаркети да се намеря, но какъв е твоят вариант на омлет като палачинка или вътре затваряш пълнежа? :roll:

Не съм се сетила да гледам по големите магазини, все търся по пазарите. :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5