07 Май 2015, 13:02
07 Май 2015, 17:39
Yarost написа:Зависи с какво ще е. Този със сирената - първо яйцата, но ако правя със някакви зеленчуци, които им трябва по-сериозна термична обработка - обратното.
03 Юли 2015, 14:28
18 Юли 2015, 17:50
kauda написа:Аз обичам да си хапвам омлет, не само с колбаси, но и с различни зеленчуци. Обожавам омлет с много сирене,кашкавал и малко броколи, велико е
11 Сеп 2015, 12:45
28 Сеп 2015, 13:42
Elica написа:Онзи ден направих страхотен омлет само с пресни подправки - копът, магданоз и мащерка.Стана невероятен, бях сложила само късчета кашкавал вътре.
Пробвайте, разбира се придружено с нарязано доматче
28 Сеп 2015, 14:38
Elica написа:Онзи ден направих страхотен омлет само с пресни подправки - копът, магданоз и мащерка.Стана невероятен, бях сложила само късчета кашкавал вътре.
Пробвайте, разбира се придружено с нарязано доматче
28 Сеп 2015, 14:48
Mon_ton написа:Elica написа:Онзи ден направих страхотен омлет само с пресни подправки - копът, магданоз и мащерка.Стана невероятен, бях сложила само късчета кашкавал вътре.
Пробвайте, разбира се придружено с нарязано доматче
Oт къде си намираш пресни подправки?
10 Ное 2015, 16:01
10 Ное 2015, 17:15
moni.sparrow написа:Mon_ton написа:Elica написа:Онзи ден направих страхотен омлет само с пресни подправки - копът, магданоз и мащерка.Стана невероятен, бях сложила само късчета кашкавал вътре.
Пробвайте, разбира се придружено с нарязано доматче
Oт къде си намираш пресни подправки?
Пресните подправки могат и по пазарчета и по големите супермаркети да се намеря, но какъв е твоят вариант на омлет като палачинка или вътре затваряш пълнежа?