Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Къде сте родили детето си и къде бихте предпочели да го направите?

26 Мар 2015, 12:11

Бих родила навсякъде, стига да е най-доброто за детето ми :idea: :idea:

26 Мар 2015, 12:15

Pacienti написа:За мен от значение е лекарят, а не болницата. Родих в Шейново със секцио защото там работи гинеколога ми, ако беше в друга болница щях да отида там.

А би ли родила вкъщи?? Това не мога да си го обясня, как хората се решават на този риск.. за мен е много страшно и нелогично!

26 Мар 2015, 12:17

Освен детето и родилката трябва да се чувства добре и защитена.

23 Апр 2015, 16:15

Pacienti написа:Освен детето и родилката трябва да се чувства добре и защитена.

Съгласна съм и не мога да се съглася, че едното трябва да е за сметка на другото :!: визирам по-специално тези, които раждат вкъщи :idea:

23 Апр 2015, 17:06

Едно време все по обикновените болници раждахме, излишна лиготия е сега, та частни, та вкъщи, та такова да било, онакова да било!

23 Апр 2015, 17:10

за мен е много страшно да се ражда вкъщи, не знам защо го правят и каква е тази нова мода. :(

26 Окт 2015, 12:39

За мен е абсолютно неприемливо, може да се ражда в болниците и в момента има много екстри там, че да се реши някой да направи глупостта да ражда вкъщи.

26 Окт 2015, 14:10

qwerryyy написа:За мен е абсолютно неприемливо, може да се ражда в болниците и в момента има много екстри там, че да се реши някой да направи глупостта да ражда вкъщи.

Не смятам точно така, според мен зависи от това доколко родилката ще се чувства добре и спокойна на мястото, което се намира, независимо дали е болница, или у дома. А и защо се противите на неща, които вие самите не бихте предприели, вашият избор е повече от ясен, но като не разбирате другите, това не означава, че трябва да ги съдите!

02 Ное 2015, 16:54

Наистина въпрос на личен избор, но като цяло ... по-добре в болница, не се знае дали няма да има някакво усложнение. Разлиакта между нормална бременност и усложнения не е много голяма, винаги има риск, който не знам дали си струва да бъде поет.

02 Ное 2015, 17:39

Snejna написа:Наистина въпрос на личен избор, но като цяло ... по-добре в болница, не се знае дали няма да има някакво усложнение. Разлиакта между нормална бременност и усложнения не е много голяма, винаги има риск, който не знам дали си струва да бъде поет.

Така е, като тук не става въпрос за един живот, а рискът е двоен, аз също не бих се осмелила!
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5 ... 23