Напоследък все по-често у дома си вземаме по бутилка вино, нещо, което преди не сме правили изобщо. Пиенето на алкохол се свеждаше до някоя друга бира седмично.
Обаче с навлизането вкъщи на този изискан алкохол – виното, започнах да се замислям и за правилното избиране на виното, според ястието, но никога не бих могла до стигна до тук:

- Wine.jpg (48.17 KiB) Прегледано 3409 пъти
Разбира се у дома надали ще имаме такива изискани ястия, каквито виждате тук, но все пак, как да избера с кое месо, приготвено по определен начин, кое вино му подхожда?
Единственото, което знам е, че за сирената се поднася бяло вино, но какво що – нямам идея.
Кажете вие знаете ли как да избирате виното, според ястието и правите ли го, или просто сервирате вино, според предпочитанията на човека, без значение какво има сервирано на масата?